Kellemetlen, ismeretlen forrású szagot érez klímás autója utasterében?

Vigye gépkocsiját haladéktalanul szakszervizbe, mert a tisztítatlan klímaberendezés veszélyt hordoz.

A gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Annak érdekében, hogy a baktérium elszaporodását megakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik.

 A tisztítási eljárás:

A klímatisztítás szerviz beavatkozás során eredeti gyári Peugeot klímatisztító spray-vel és technológiával áttisztítjuk a klímakört. A klímatisztításra bármely autómárkával bejelentkezhet és bármely autómárkára igénybe veheti mindössze bruttó 5900 Ft-ért. Az ajánlat érvényes 2021. május 7-től – 2021. június 30-ig!

Mi szükséges még az autóklíma tökéletes működéséhez?

A hatékonyan működő klímaberendezés nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban. Egészsége megóvása érdekében tisztíttassa rendszeresen a klímaberendezést és cseréltesse a portól, szennyeződésektől eldugult elhasználódott pollenszűrőt is!

 

A gyári- és az Eurorepar hagyományos, aktívszenes és prémium pollenszűrőinkre is 10% kedvezményt biztosítunk, ha a pollenszűrő-csere mellé a klímatisztítás csomagot is megrendeli. Éljen a lehetőséggel!

POLLENSZŰRŐ AKCIÓ 10% KEDVEZMÉNNYEL1

Peugeot tavaszi-nyári szervizakció

FÉKBETÉT CSERE AKCIÓ1

Fékbetét csere akció

  

10% kedvezményt biztosítunk a fékbetét-csere munkadíjából, akár eredeti gyári, akár Eurorepar fékbetétet választ a cseréhez. Az Eurorepar fékbetétekre és beépítésükre 2 év garanciát biztosítunk.

MIÉRT KÖLTENE AUTÓJA KARBANTARTÁSÁRA TÖBBET, MINT SZÜKSÉGES? Válasszon többféle pénztárcabarát megoldásból:

10%-os munkadíj kedvezménnyel + kiváló minőségű és meghökkentően jó árazású eredeti gyári – Eurorepar és újragyártott alkatrészekkel várunk minden autóst a Budai Autóház Peugeot Márkaszervizébe.

 

A játékban bármely, magyarországi érvényes bejelentett lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, 18. életévét betöltött természetes játszhat, de a garantált kedvezménykuponok elküldésének és a nyeremény sorsoláson való részvételnek a feltétele a regisztráció, valamint a játékszabályzat és az adatkezelési nyilatkozat elfogadása, beleértve a marketing célú adatkezelést.

Share This