Új Peugeot e-2008

Fedezze fel az új elektromos Peugeot e-2008 SUV nyújtotta előnyöket. Tapasztalja meg az elektromos közlekedés teljesen új élményét és számtalan előnyét.

Budai Autóház Kft.

7400 Kaposvár, Vár u. 16.
+36 82 528888
[email protected]

320 km hatótávolság (WLTP*) 

VEZETÉSI ÉLMÉNY

A tisztán elektromos üzemmód új élményekkel szolgál:

 • 320 km hatótávolság (WLTP*)
 • Nyugodt, kényelmes vezetés
 • Dinamikus gyorsulás az azonnal rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően
 • Csendes működés
 • Zéró CO2-kibocsátás

0 gramm CO2 kibocsátás az úton

MEGTAKARÍTÁS

Az alábbiaknak köszönhetően jelentős megtakarításokat érhet el:

 • A hagyományos üzemanyagokhoz képest alacsonyabb energiaköltség
 • Ritkább karbantartás, alacsony fenntartási költség
 • ECO üzemmód a maximális hatótávolságért

30 perc a 80%-os töltöttségig

(100 kW-os, egyenáramú gyorstöltő oszlopról. A töltési idő a töltőoszlop típusától és teljesítményétől, a külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletétől is függ)

ÚJFAJTA KÖZLEKEDÉS

Az új PEUGEOT e-2008 több szempontból is megkönnyíti az életét:

Gyors és magától értetődő feltöltés
A töltöttségi szint és hatótáv felügyelete a MyPeugeot® alkalmazás segítségével
Behajtás korlátozott forgalmú zónákba (a helyi szabályzástól függően)
Díjmentes parkolás bizonyos területeken (a helyi szabályzástól függően)

*(A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabvány szerinti értékek (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-jétől az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, mely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. A WLTP eljárás teljes mértékben felváltja az új európai menetciklust (NEDC), amely a korábban alkalmazott vizsgálati eljárás. A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az új európai menetciklusban mért értékeknél. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérőek lehetnek. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez! További információt országa PEUGEOT honlapján talál)

KIEMELKEDŐ VONALAK

Az új PEUGEOT e-2008 SUV ugyanolyan karakteres, áramvonalas és lehengerlő külsővel rendelkezik, mint a hagyományos változat. Az elektromos meghajtásra különleges dizájnelemek hívják fel a figyelmet.

Az új PEUGEOT e-2008 kompakt SUV-n a karosszéria színére fújt hűtőmaszk, dikroikus márkaembléma és az elektromos meghajtást jelző „e” felirat található.
Az utastérben exkluzív Gréval-szürke Alcantara© kárpitozást (változattól függően rendelkezésre álló felszerelés) találunk.

100% ELEKTROMOS

/image/70/8/peugeot-elect-2019-006-fr.649708.jpgELEKTROMOS MOTOR

A 100 kW (136 LE) teljesítményű motor a rögtön rendelkezésre álló 260 Nm nyomatéknak köszönhetően azonnali gyorsulást, valamint a dinamikus és csendes vezetés (mindvégig ura kell, hogy maradjon azonban a gépjárműnek, és fokozottan kell figyelnie a teljesen hangtalan gépjárművekhez nem szokott külső környezetre) élményét képes nyújtani.

/image/71/8/peugeot-2008-2019-501-fr.649718.jpg

NAGY KAPACITÁSÚ AKKUMULÁTOR

Az új PEUGEOT 2008 kompakt SUV elektromos változata egy nagy kapacitású (50 kWh) akkumulátorral van felszerelve, melyet úgy helyeztek el, hogy se az utastéri helykínálat, se a csomagtartó mérete ne szenvedjen csorbát.
Teljesen feltöltött akkumulátorral a WLTP szabvány szerint 320 km-t (NEDC ciklus szerint 400 km. Tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a WLTP hitelesítés folyamatban. Az akkumulátorok hatótávolsága a tényleges használati körülményektől (éghajlati viszonyok, vezetési stílus stb.) függően változhat.) lehet megtenni úgy, hogy közben egyáltalán nincs CO2-kibocsátás.
Az akkumulátorra 8 év vagy 160 000 km garancia van, 70% töltőkapacitás erejéig.

A lítium-ion akkumulátor által biztosított tisztán elektromos maximális hatótávolság a PEUGEOT e-2008 SUV esetén 320 km (WLTP* mérés szerint)
A WLTP mérés pontosabb és valósabb képet nyújt a megtehető hatótávolságról a felhasználók számára.

*Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabvány szerinti értékek (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-jétől az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, mely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. A WLTP eljárás teljes mértékben felváltja az új európai menetciklust (NEDC), amely a korábban alkalmazott vizsgálati eljárás. A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az új európai menetciklusban mért értékeknél. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérőek lehetnek. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez! További információt országa PEUGEOT honlapján talál.

Tudjon meg többet a WLTP-ről                   Tanácsok a hatótáv növelésére

MILYEN TÉNYEZŐK BEFOLYÁSOLJÁK A HATÓTÁVOT

/image/72/7/-0842-speedometer-med-dig.649727.pngSEBESSÉG

Folyamatos 130 km/h mellett a tisztán elektromos hatótávolság a WLTP
által megadott érték felére esik.

 

/image/72/8/-0542-weather-med-dig.649728.pngKÜLSŐ HŐMÉRSÉKLET

A hatótávolságban 35% különbség is lehet tavasszal és télen.
Ha az autó csatlakozik a hálózathoz, akkor az utastér előmelegítése vagy előhűtése az egyik leghatékonyabb megoldás a hatótávolság növelésére.

 

/image/72/6/1071-j01steeringcircuit-med-dig.649726.pngVEZETÉSI STÍLUS

Tudatos vezetés az elektromos autók esetén:
Kerülje az erőteljes gázadást és használja a rekuperatív fékezést,
amivel a hatótávolságot15%-kal tudja növelni.

 

GYORS & EGYSZERŰ MEGOLDÁSOK

Többféle töltési lehetőség áll rendelkezésére, hogy kihasználhassa az új PEUGEOT e-2008 SUV teljes hatótávolságát. Tudjon meg többet a töltésről!

/image/72/0/peugeot-2008-2019-157-fr.649720.jpg

OTTHONI ÉS MUNKAHELYI TÖLTÉS

Az új PEUGEOT e-2008 SUV az autóhoz kapott standard töltőkábellel hagyományos hálózati csatlakozóról vagy – a teljes feltöltést 17 óra alatt biztosító – megerősített csatlakozóról tölthető fel.

Autóját gyorsabban is feltöltheti a speciális fali töltőegységről: a 7,4 kW-os Wallbox segítségéve a teljes feltöltés mindössze 7 óra 30 percet vesz igénybe.

/image/71/5/peugeot-2008-1906pc-123.649715.jpg

 

 

 

 

 

 

 

NYILVÁNOS TÖLTŐPONTOK

Az akkumulátor aktív folyadékhűtésének köszönhetően lehetőség van 100 kW-os töltők használatára, így 30 perc (a töltési idő a töltőoszlop típusától és teljesítményétől, a külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletétől is függ) alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el.

/image/70/9/peugeot-2008-1906pc-130.649709.jpg3 VEZETÉSI MÓD

A különböző vezetési módoknak köszönhetően a vezető igényeihez és a menetkörülményekhez lehet igazítani a vezetési paramétereket:

Sport: a teljesítményt és az intenzív érzeteket előnyben részesítő üzemmód maximális teljesítménnyel és nyomatékkal. Álló helyzetből ilyenkor 100 km/h sebességre 8,5 másodperc alatt gyorsul.
Normál: a mindennapos használathoz leginkább megfelelő, maximális kényelmet nyújtó vezetési mód.
Eco: használatával csökkenthető a fogyasztás és növelhető a megtehető hatótávolság.

 

 

 

 

 

 

 

2 FÉKEZÉSI MÓD/image/71/4/peugeot-2008-1906styp-207.649714.jpg

A vezető a „Brake” funkció (motorfék) aktiválásával a fékpedál lenyomása nélkül is le tudja lassítani a gépjárművet úgy, hogy közben az akkumulátort is tölti.

A modellen kétféle fékezési mód közül lehet választani:

Mérsékelt erősségű: a belső égésű motorral szerelt gépjárművekhez hasonló élménnyel
Fokozott: egypedálos üzem, amikor a gázpedál felengedésével párhuzamosan növekszik a fékerő.

 

Valós idejű személyre szabott szolgáltatásokat kínál az ingyenes My Peugeot alkalmazás:

 • figyelemmel kísérheti autója állapotát (vezetési adatok, helyek)
 • gyors és egyszerű hozzáférés az assistance szolgáltatáshoz
 • kényelmesen megszervezheti autója karbantartását és szervizeit

Peugeot e-2008 galéria

Ajánlatot kérek

Share This