Peugeot 5008

A Peugeot 5008 tágas: 5 vagy 7 fő számára kialakított kényelmes és komfortos utasterével minden család számára ideális városi és hétvégi jármű lehet.

Budai Autóház Kft.

7400 Kaposvár, Vár u. 16.
+36 82 528888
[email protected]

ÚJ DIMENZIÓK | MERÉSZ VONALAK

Köszöntjük egy új korszak hajnalán!
Íme egy nyúlánk, mégis izmos, a legkorszerűbb technológiával felszerelt, mégis végletekig kifinomult SUV, amely minden érzékünkre fokozottan hat, és még nagyobb vezetési szabadságot kínál.

Az új Peugeot 5008 egy hétszemélyes szabadidő-autó és egy elegáns utazóautó tökéletes kombinációja.

SZABADSÁG | ÚJ ÉRTELMEZÉSBEN

A 7 személyes 1 új PEUGEOT 5008 SUV az utazás élményét valóban új dimenzióba helyezi.
Élvezze a belső tér luxusát, a hatalmas panoráma napfénytetőn (változattól függően opció) és a nagy üvegfelületeken beáradó fényt, és süppedjen bele a többpontos masszázsrendszerrel napfénytetőn (változattól függően opció) kényeztető ülésekbe.

INTENZÍV VEZETÉSI ÉLMÉNY | INTUITÍV KEZELŐSZERVEK

Tegye próbára érzékszerveit, és a 100%-ig high-tech új Peugeot i-Cockpit®-ban helyet foglalva adja át magát az egyedülálló vezetési élménynek. A személyre szabható, magasra helyezett digitális műszercsoportnak és a 8 colos, kapacitív típusú érintőképernyőnek (változattól függően széria) köszönhetően úgy tájékozódhat, hogy közben mindvégig az úton tarthatja a szemét.

HATÉKONY SZABADIDŐ-AUTÓ

Akár többen szeretnének utazni (hétszemélyes változat) (felár ellenében rendelhető opciós felszerelés) akár a nagy csomagteret szeretnék teljes mértékben kihasználni, a PEUGEOT 5008 SUV tökéletesen alkamazkodik az utazók igényeihez.

Az új PEUGEOT 5008 SUV optimalizált felépítésének egyik legfontosabb hozadéka a tömeg terén elért áttörés (az előző nemzedékhez képest átlagosan 95 kg-ot sikerült lefaragni a modell súlyából). De ez még nem minden: az áramvonalas formaterv, valamint a karosszéria méretének optimalizálása kitűnő légellenállást eredményezett, ami a kategória egyik legjobbja.
Emellett a választékban szereplő valamennyi benzines és dízelmotor a kategória legjobbja címmel büszkélkedhet saját kategóriájában! Az új PEUGEOT 5008 SUV szegmensének egyik leghatékonyabb modellje.

MERÉSZ VONALAK

Az új PEUGEOT 5008 SUV modern sziluettje első pillantásra rabul ejt. A sportos megjelenésű, megemelt karosszéria, az elegáns felnikkel ellátott nagy kerekek, a jármű profilját uraló krómdíszítés, az alumínium tetőrudak (Active felszereltségi szinttől) és a Fekete Gyémánt (Black Diamond) tető (változattól függően rendelhető opció vagy széria) rafinált módon hangsúlyozza a jármű impozáns méreteit.

MINDIG UGRÁSRA KÉSZ

Az első lámpatestek és a kissé ívelt formájú fényszórók átható tekintetet kölcsönöznek az autónak. A hűtőrács finom krómbordái és a függőleges kiképzésű, nagy légbeömlőkkel díszített orr-rész még tovább fokozza az új PEUGEOT 5008 SUV ragadozójellegét.

ÚTBAN A TÖKÉLETESSÉG FELÉ

Hátul az áramvonalas kiképzésű döntött szélvédő is a sportos karaktert erősíti. A karosszéria fekete csíkjába illeszkedő, éjjel-nappal világító, három karmot formázó fénydiódás lámpák az új PEUGEOT 5008 SUV egyedi stílusának ékes bizonyítékai.

KIDOLGOZOTT RÉSZLETEK

Kimagasló minőségű anyagok, króm részletek, bőr (opció) és nemes textilek. A belső tér gazdagsága és modernitása új szintre emeli az utazás élményét az új SUV PEUGEOT 5008 fedélzetén.

MODULARITÁS | BELTÉR – ÚJ MÉRTÉKKEL

Ossza meg másokkal is az utazás örömét. A külön-külön állítható, három egyenértékű hátsó ülésnek köszönhetően és a – két elrejthető, illetve kivehető ülésből (változattól függően opció) álló – harmadik üléssor hozzáadásával olyan utasteret alakíthat ki, amelyben minden utas kényelmesen elfér.

ALAKÍTSA KEDVÉRE!

Alakítsa kedvére az új Peugeot 5008 SUV-ját, és használja ki a hatalmas csomagtartót.

Elég egy láblendítés a hátsó lökhárító alá, és már nyílik is a szabad kezes csomagtérajtó (változattól függően opció).
A kifejezetten alacsony csomagtérküszöbnek, az akár 780 dm3-t (ötszemélyes változat esetén – VDA szabvány) is elérő raktérfogatnak és az asztalkahelyzetbe állítható első utasülésnek (Active – bőrkárpit opció esetén és Allure felszereltségi szinten) köszönhetően – amely akár 3,20 m hosszú tárgyak elhelyezését is lehetővé teszi – az új PEUGEOT 5008 SUV szinte kimeríthetetlen szállítási lehetőséget kínál.

A SZABADSÁG ÉLMÉNYE

Az új PEUGEOT 5008 szabadidő-autó tágas, funkcionális, igényeink szerint alakítható, praktikus és ötletes belső tere a hétköznapi autózás bármely kihívásával képes megbirkózni, és a legkülönbözőbb helyzetekhez is alkalmazkodik.
És ha ehhez hozzávesszük a sokféle felszerelést (csatlakozók, csomagtérelválasztó, napellenzők, lehajtható asztalkák, akasztók, pohártartók stb.) és az utastérben kialakított változatos rakodóhelyeket (össztérfogatuk eléri a 38 litert), máris ráébredünk, hogy valóban az autózás egy új dimenziójába léptünk.

PEUGEOT i-COCKPIT® | ÉLMÉNYEK KARNYÚJTÁSNYIRA

Az új Peugeot i-Cockpit® high-tech világa a jövőbe repíti. A személyre szabható, magasra helyezett digitális műszercsoport , a 8 colos, kapacitív típusú érintőképernyő, a puha színbőr borítású kompakt kormánykerékbe épített kezelőszervek, csakúgy mint a kormányról is vezérelhető automata sebességváltó, teljesen magától értetődő, mégis intenzív vezetési élményt biztosít.

INTUITÍV KEZELŐSZERVEK

A PEUGEOT i-Cockpit® Amplify funkció az összes érzékszervre fokozottan hat: a kellemes fényekhez és hangzáshoz,
a beépített illatosító mellett, a DriverSportPack dinamikus hatása is hozzáteszi a magáét – különösen
Boost módban… Csakis az Ön választásán múlik, milyen hangulatban utazik.

MINDIG KAPCSOLATBAN | KORLÁTLAN ONLINE KAPCSOLATTARTÁS

A Mirror Screen funkciónak köszönhetően mobiltelefonja képernyőjét kivetítheti a 8 colos érintőképernyőre, és ezen keresztül használhatja az Apple CarPlayTM, a MirrorLink®, illetve az Android Auto* kompatibilis alkalmazásokat (kizárólag a MirrorLink®, az Apple CarPlay™ , illetve az Android Auto (2016 végén jelenik meg) által hitelesített alkalmazások működnek majd a jármű leállított állapotában és menet közben, esettől függően. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a Mirrorlink®, az Apple CarPlay™, vagy az Android Auto által hitelesített, azonos alkalmazást. A Mirror Screen funkció a MirrorLink® (a MirrorLink®-kel kompatibilis Android, BlackBerry és Windows Phone) eszközökkel, vagy az Apple CarPlay™-mel (iOS-es telefonok), illetve az Android Auto-val (androidos telefonok) működik, amennyiben ön rendelkezik a szolgáltatóhoz való internethozzáférést is tartalmazó telefonelőfizetéssel).

A mobiltelefon vezeték nélkül (alapfelszerelés, opció, egyes változatokba nem rendelhető – indukciós feltöltés a Qi szabvánnyal kompatibilis berendezésekhez) feltölthető.

NAVIGÁCIÓ HÁROM DIMENZIÓBAN

A rendkívül realisztikus TomTom* 3D navigáció (felszereltségtől függően opció) a talaj lejtését is figyelembe véve jeleníti meg az épületeket 3D-ben. A kormányon található kapcsoló segítségével a térképet a jobb láthatóság érdekében egyetlen mozdulattal akár át is vihetjük az érintőképernyőről a magasra helyezett digitális kijelzőre.

BIZTOS KÉZZEL, BIZTOS LÁBAKON

Az Advanced Grip Control kipörgésgátlóval (változattól függően opció) és a stílusos, 18″-os könnyűfém felnikre szerelt „Mud & Snow” gumiabroncsokkal (sárra és hóra kifejlesztett gumiabroncs) a legnehezebb terepnek is bátran nekivághat.
Elég egy apró állítás a középkonzolon elhelyezett forgókapcsolón, és az új PEUGEOT 5008 SUV-ja a rossz tapadási feltételekhez is készséggel alkalmazkodik.

KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL

Szabaduljon meg a kötöttségektől, hogy teljes egészében az útra koncentrálhasson.

A terepjárók világából ismerős új lejtmenetvezérlő funkció (HADC) az Advanced Grip Control (változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) csomag részeként automatikusan szabályozza a sebességet, és meredek lejtőkön (a funkció 30 km/h sebesség alatt, és minimum 5%-os lejtő esetén aktív) is tökéletes kontrollt biztosít a gépkocsi felett.

100% HIGH-TECH BIZTONSÁG

Az új Peugeot 5008 SUV már szériában is első rangú biztonsági szolgáltatásokat kínál: az ütközések elnyelésére optimalizált karosszériafelépítés, 6 légzsák, ABS, ESP stb. Ezenfelül egy a szélvédő felső részén elhelyezett többfunkciós kamera (változattól függően széria, opciós vagy nem rendelhető felszerelés), 12 ultrahangos érzékelő (változattól függően széria, opciós vagy nem rendelhető felszerelés), egy radar (változattól függően széria, opciós vagy nem rendelhető felszerelés), és két 180°-os videokamera (változattól függően széria, opciós vagy nem rendelhető felszerelés), segíti a vezetést.

A JÖVŐ MÁR VALÓSÁG

Bízza rá magát a legújabb generációs vezetéssegítő funkciókra:

  • táblaolvasó rendszer sebességajánlással
  • automatikus vészfék (Active Safety Brake)
  • ütközésveszély-jelző (Distance Alert) funkcióval (változattól függően széria, opciós vagy nem rendelhető felszerelés)
  • sávtartó asszisztens (változattól függően széria, opciós vagy nem rendelhető felszerelés)
  • aktív holttérfigyelő funkció (változattól függően széria, opciós vagy nem rendelhető felszerelés)
  • fáradtságérzékelő rendszer*(változattól függően széria, opciós vagy nem rendelhető felszerelés)
  • Stop funkcióval rendelkező adaptív sebességszabályozó (változattól függően széria, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) stb.
  • A gondtalan városi vezetést pedig parkolóradar (változattól függően széria, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) vagy parkolóautomata (változattól függően széria, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) segíti.

KÉNYELEM | A KÜLVILÁG – MÁS SZEMMEL

Élvezze a hatalmas panoráma napfénytetőn (változattól függően opció) és a nagy üvegfelületeken beáradó fényt, és süppedjen bele a többpontos masszázsrendszerrel (változattól függően opció) kényeztető ülésekbe.

ÉBREDŐ ÉRZÉKEK

Melegséget és ihletettséget sugall a legnemesebb anyagokból (bőr, króm) (felszereltségi szinttől függően) kialakított, modern és elegáns belső tér.
Tegye egyedivé az utastér hangulatát a Peugeot i-Cockpit® Amplify (változattól függően opció) funkcióval: állítsa be a hangulatvilágítás fényerejét és a képernyők színét, és válasszon a beépített illatosítóhoz kínált háromféle illat közül.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Kedvenc zeneszámait a a legtökéletesebb minőségben hallgathatja bmeg a PEUGEOT 5008 SUV fedélzetén. Erre garancia a – Premium FOCAL® HIFI rendszer (opció), a francia hangminőség magasiskolája. A rendszer 10 beépített hangszórón át sugározza kedvenc felvételeit.

MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓK 

BlueHDI MOTOROK

A Peugeot a motorfejlesztés legjavát kínálja az új PEUGEOT 5008 SUV modellben.
A legkorszerűbb BlueHDi dízelmotorokat a nagy teljesítmény mellett visszafogott károsanyag-kibocsátás jellemzi. Az SCR katalizátor és az adalékolt részecskeszűrő egyedülálló ötvözésével a BlueHDi technológia alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé, akár 90%-kal képes csökkenteni a kibocsátott nitrogén-oxidok mennyiségét, és kiszűri a finom részecskék 99,9%-át.

PureTech BENZIN MOTOROK

A vadonatúj fejlesztésű, 2016-ban kategóriájában az év motorjának választott 1,2 literes PureTech 130 S&S
benzinmotor alacsony súlyának és visszafogott méreteinek köszönhetően remek hatásfokkal működik. Egyedülállóan kellemes vezetési élményt
és nagy teljesítményt nyújt, de a megbízhatóság és a teherbírás tekintetében sem hagy maga után kívánnivalót..

EAT6 AUTOMATA VÁLTÓ

A japán Aisin által fejlesztett és gyártott EAT6 váltó az automata váltók csúcskategóriáját képviseli.
A Quickshift technológiával ellátott váltó, a csökkentett belső súrlódásnak és az újratervezett nyomatékváltónak köszönhetően, sokkal gyorsabb és finomabb működésű, mint egy hagyományos automata. Az EAT6 váltó akár egyszerre több fokozat átugrásával is biztosítani tudja a maximális gyorsulást és rugalmasságot. A váltó kezelése az új PEUGEOT 5008 SUV stílusához maximálisan illő, kézre eső üzemmódválasztó karral vagy a kormány mögött elhelyezkedő billentyűkkel is lehetséges.

 

MENETTULAJDONSÁGOK

5 CSILLAG AZ EURO-NCAP TÖRÉSTESZTEN

Az új PEUGEOT 5008 SUV a legjobb, 5 csillagos eredményt érte el az Euro NCAP 2016 törésteszten.

KONCEPCIÓ

Az optimális járműfelépítésből adódó előnyöknek köszönhetően az új PEUGEOT 5008 SUV bármely motorizáció és felszereltségi szint esetén kitűnő teljesítményeket nyújt.
Az új EMP2 padlólemez rendkívül kedvezően járul hozzá az autó dinamikai tulajdonságainak optimalizálásához.

ÉLMÉNY VEZETNI

Az új PEUGEOT 5008 SUV dinamikai tulajdonságai és akusztikai komfortja révén is a szegmens egyik legjobb modellje. Hatékony BluHDI, PureTech és THP erőforrásai , illetve a legújabb generációs EAT6 automata váltó kiváló vezetési élményt, hatékony haladást és kedvező üzembentartást garantálnak.

 

Figyelem! A gyártó a változó EU környezetvédelmi előírások miatt a rendelhető motorválasztékot bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja. Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal!

Új PEUGEOT 5008 SUV – 5 év garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített ÚJ Peugeot 5008 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban  az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Peugeot 5008 galéria

Ajánlatot kérek

Share This