Új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW

360 LE – 520 Nm

Összteljesítmény – Maximum forgatónyomaték

5,2 másodperc

0-ról 100 km/órára

46 g/km CO2

Kombinált CO2 kibocsátás (WLTP)

A PEUGEOT bemutatja a teljesítmény új korszakát.
Engedje érvényesülni esztétikai és innovatív érzékét az új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 szedán vagy 508 SW kombi volánja mögött. Adja át magát a PEUGEOT SPORT ENGINEERED új, takarékos, elektromos termékcsaládja által képviselt nagyteljesítményű, mégis alacsony károsanyag-kibocsátású vezetési élménynek.

Budai Autóház Kft.

7400 Kaposvár, Vár u. 16.
+36 82 528888
[email protected]

TELJES ÉRZÉKSZERVI ÉLMÉNY

A kiváló hatásfokú szépség.
Az új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 & 508 SW erőt sugárzó, lenyűgöző kiállását a modern stíluselemeknek köszönheti, mint az egyedi 20 colos keréktárcsákhoz optimalizált lökhárítók és a szélesebb nyomtáv, melyek még inkább kihangsúlyozzák az autó teljesítményét.
Az új, ikonikus fekete hűtőmaszk lebegő lamelláival, függőleges légterelő elemeivel és egyéb aerodinamikai jellemzőivel kihangsúlyozza a modellpáros génjeibe kódolt dinamizmust.
A letisztult körvonalak lendületes ívét az új, exkluzív Selenium-szürke karosszériaszín teszi még erőteljesebbé; ezt a finom gyöngyház hatású fényezést dinamikus Kryptonite színű kontrasztelemek emelik ki.

A VEZETÉS ÉLMÉNYE ÉS ÖRÖME

A PEUGEOT i-COCKPIT® magasabb szintre emeli a vezetés és az utazás művészetét.
A kompakt kormánykerék gyorsan és pontosan forgatható, az új head-up kijelző pedig szemmagasságban jeleníti meg az információkat, így nem kell elvennie a tekintetét az útról.
Utazás közben a középkonzol alatt töltheti okostelefonjáti, míg a hangfelismerő technológiával felszerelt, intelligens 3D navigációs rendszer és a valós idejű utazási információkat biztosító TomTom® szolgáltatásoki gondtalan utazást szavatolnak

 

HATÉKONYSÁG & TAKARÉKOSSÁG

Élvezze egyszerre a Hibridek sokoldalúságát és a nagyteljesítményű motor hatékonyságát!

A két villanymotor és a belső égésű motor által együttesen leadottt 360 lóerős összteljesítmény, az 520 Nm legnagyobb forgatónyomaték és az összkerékhajtás révén az új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 és 508 SW optimális erőátvitelt és lenyűgöző gyorsítóképességet biztosít.

A kiemelkedő teljesítményhez a hibridekre jellemző előnyök társulnak, a takarékosságtól kezdve az Elektromos üzemmódban rendelkezésre álló 42 kilométeres hatótávolságig (WLTPi).

PEUGEOT SPORT INSIDE

A robbanékony, rugalmas és élvezetes vezethetőség érdekében az új PEUGEOT SPORT ENGINEERED modellcsalád fejlesztése során a legteljesebb mértékben kiaknáztuk a PEUGEOT SPORTi hibrid technológiák terén szerzett szakértelmét.

A sportosság és a csekély károsanyag-kibocsátás tökéletes kombinációját kínáló új PEUGEOT SPORT ENGINEERED
modellcsalád a teljesítmény vadonatúj korát hozta el.

A sportfutóművel, 20 colos keréktárcsákkal, nagyteljesítményű fékrendszerrel szerelt, kiemelkedő teljesítmény-kifejtésre hangolt belső égésű és villanymotorokkal felvértezett, új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 és 508 SW modellek kiemelkedő teljesítményre képeseki:

 • 0 – 100 km/óra gyorsulás 5,2 mp
 • 80 -120 km/óra gyorsulás 3 mp
 • 1000 méter állórajttal 24,5 mp
 • Végsebesség (korlátozott) 250 km/óra, ahol engedélyezett
 • Összteljesítmény 360 LE, rendszernyomaték 520 Nm.

42 KM (WLTP) HATÓTÁVOLSÁG ELEKTROMOS ÜZEMBEN

Az új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 és 508 SW lítium-ion akkumulátorának teljes feltöltésével akár 42 kilométert tehet meg tisztán elektromos üzemben (WLTPi norma szerint.)
A WLTP protokoll révén a felhasználók pontosabban, reálisabban láthatják azokat a hatótávolság értékeket, amikre a jármű tényleges használata során számíthatnak.

Kezelje autóját távolról

A MyPeugeot® alkalmazásnak köszönhetően bárhol és bármikor megtekintheti a következő információkati:

 • Hatótávolság
 • Fogyasztási statisztikák
 • Megtett utak
 • Szerviz periódusok kezelése
 • Assistance  elérhetősége

Az alkalmazáson keresztül a gépjármű bizonyos funkciói távolról is vezérelhetők:

 • Az akkumulátortöltés bekapcsolása és programozása
 • Az utastér előfűtésének vagy előhűtésének kezelése, programozása

 Új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 szedán galéria

 Új PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 SW kombi galéria

Ajánlatot kérek

Share This