Peugeot 508 SW

Fedezze fel az új PEUGEOT 508 SW-t, az átütő dizájnnal rendelkező felső kategóriás kombit, mely a nagy utazóautók kényelmét az SW-k helykínálatával és a kupék sportosságával ötvözi, valamint kimagasló minőséget és műszaki megoldásokat kínál!

Budai Autóház Kft.

7400 Kaposvár, Vár u. 16.
+36 82 528888
[email protected]

A FORMABONTÓ KOMBI

Erőtől duzzadó külsejével, feszes vonalaival és különleges hűtőmaszkjával az új PEUGEOT 508 SW egyszerre elegáns és modern, tágas és sportos autó benyomását kelti. Hátul a két krómozott kipufogóvég (változattól és motortól függően) tovább erősíti a sportos jelleget, a vízszintesen futó fényes fekete sáv pedig különleges full LED-es (változattól függően) 3D fényszórókat foglal magában.

NAPFÉNYTETŐ

A nagy üvegfelületű napfénytető (változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelég) remek kilátást és a hátsó sorban is kiváló fényviszonyokat biztosít. A tetőkárpittal harmonizáló sötétítő véd a túl erős napsugárzástól és meghittebb hangulatot teremt.

KERET NÉLKÜLI AJTÓK

Az elegáns keret nélküli ajtók is hozzájárulnak az új PEUGEOT 508 SW letisztult formavilágához, és hatásukra még hosszabbnak és alacsonyabbnak tűnik az autó.

CSOMAGTARTÓ & VARIÁLHATÓSÁG

A nagy csomagtartóban (Csomagtartó-kapacitás = 530 l (kalaptartó alatt), mely a hátsó üléstámlák lehajtásával 1780 literre növelhető) kényelmesen elférnek a bőröndök és egyéb útipoggyászok, és olyan praktikus felszerelések találhatók benne, mint a csomagtéri sínek és a magas rakományokhoz tervezett csomagrögzítő háló (változattól függően széria vagy opciós felszerelés). Az alacsony csomagtérküszöbnek és az extra széles nyílásnak köszönhetően a bepakolás is rendkívül kényelmes.

Az új PEUGEOT 508 SW egyes változatain a szabad kezes nyitó- és indítórendszerhez (ADML) motoros működtetésű, lábmozdulattal nyitható csomagtérajtó (Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) társul.

ÜLÉSKÁRPITOK

Foglaljon helyet az új PEUGEOT 508 SW kifinomult és modern utasterében! A klasszikus eleganciájú nemes anyagokból készült kárpitok és dekorelemek kombinálásával igény szerint személyre szabhatja autója belterét, így minden utazás alkalmával különleges élményben lehet része.

ÖTLETES TÁROLÓHELYEK

Az új PEUGEOT 508 SW utastere számtalan ötletes tárolóhelyet kínál. Elöl az ajtózsebekben, a könyöktámaszban és a középkonzolon kialakított tárolók érdemelnek figyelmet. A hátsó utasok személyes tárgyai is mindig kéznél vannak. Tágas belterével és számtalan tárolóhelyével az új PEUGEOT 508 SW rengeteg új lehetőséget kínál.

VILÁGÍTÁS

A nagyobb vizuális komfort és a maximális biztonság érdekében az első világítás (Változattól függően széria- vagy opciós felszerelés) automatikus magasságkorrekcióval (A funkció a többi vezető védelme érdekében automatikusan a gépjármű terheléséhez igazítja a fényszórók magasságát.) rendelkező, „PEUGEOT Full LED Technology” full LED-es fényszórókat, LED-es első irányjelzőket és statikus kanyarfényt foglal magában. Hátul a LED-es 3D lámpákból (Változattól függően széria- vagy opciós felszerelés) álló jellegzetes PEUGEOT fénykarmok fényereje automatikusan a külső fényviszonyokhoz igazodik.

VEZETŐHELY – A LÉLEGZETELÁLLÍTÓ PEUGEOT I-COCKPIT®

A futurisztikus vezetőhely egyenesen a jövőbe repíti!
Az új PEUGEOT 508 SW felső kategóriás kombi PEUGEOT i-Cockpit® vezetőhelye kompakt kormányával, magasra helyezett, személyre szabható digitális műszeregységével és 10” kapacitív típusú HD érintőképernyőjével (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés) az ergonomikus kiképzés mellett kivételesen intenzív vezetési élményt garantál.

ÁLLANDÓ KAPCSOLATBAN A VILÁGGAL

A külvilággal való folyamatos kapcsolattartás érdekében az új PEUGEOT 508 SW vezeték nélküli okostelefon-töltéssel (Változattól függően széria- vagy opciós felszerelés – Qi szabványú eszközök indukciós töltése) és Mirror Screen funkcióval (Változattól függően széria- vagy opciós felszerelés A Mirror Screen funkció okostelefonja adatforgalmának terhére működik (amennyiben Ön internet-hozzáférést is tartalmazó telefon-előfizetéssel rendelkezik), és semmilyen külön előfizetést nem igényel. A felhasználó egy USB-kábellel csatlakoztatja a készülékét a gépjárműre. A Mirror Screen funkció az Android Auto (androidos telefon esetén, miután a jármű álló helyzetében letöltötte az Android Auto alkalmazást az okostelefonjára), az Apple CarPlay™ (iOS rendszerű okostelefon esetén) vagy a MirrorLink® (MirrorLink®-kompatibilis okostelefon esetén) technológia jóvoltából működik. Kizárólag az Android Auto, az Apple CarPlay™, illetve a MirrorLink® támogatású alkalmazások működnek majd – a biztonsága érdekében – a jármű leállított állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő MirrorLink®, Apple CarPlay™ vagy Android Auto alkalmazásokra. Az Android Auto és Apple CarPlay™ alkalmazások hangvezérléssel is működtethetők. Bővebben lásd: http://www.peugeot.fr/services-et-accessoires/services-connectes/mirror-screen.html.) rendelkezik, mellyel a kompatibilis alkalmazások a 10” érintőképernyőre (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) tükrözhetők.
A hangfelismerő funkcióval (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) ellátott, 3D navigációs rendszer (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) valós időben tájékoztatja a vezetés szempontjából fontos valamennyi eseményről.

ERGONOMIKUS ÜLÉSEK

Élvezze az AGR (Az Aktion Gesunder Rücken („Az egészséges hátért” német szervezet) minősítéssel az ergonomikus kialakításon túl a gazdag beállítási lehetőségeket is díjazták (hosszanti beállítás, állítható dőlésszögű ülőlap, valamint deréktámasz). Változattól függően széria- vagy opciós felszerelés) minősítéssel ellátott, jó tartású és öblös ülések nyújtotta kényelmet, a számos beállítási lehetőséget (hosszanti beállítás, ülőlap dőlésszöge, deréktámasz) és az üléshelyzet-memorizálás (2 üléshelyzet memorizálására van lehetőség. Opciós felszerelés) funkciót.
A vezetőülés és az első utasülés a még nagyobb kényelem érdekében többpontos masszázsrendszerrel (A nyolc légpárnás rendszernek köszönhetően 5 különböző masszázsprogram áll rendelkezésre. Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) van ellátva.

FOCAL® HIFI HANGZÁS

Az új 508 SW hifi rendszerét (Változattól függően széria- vagy opciós felszerelés) a szabadalmaztatott technológiáiról és egyedi hangzásvilágáról híres vezető francia hifi cég, a FOCAL® jegyzi.
A rendszerhez 10 FOCAL® technológiájú hangszóró tartozik, melyek a zenei stílustól függetlenül mindig megbízható hangminőséget és tiszta, részletgazdag hangzást biztosítanak.

BIZTONSÁG ÉS VEZETÉSSEGÍTŐ RENDSZEREK

A csúcstechnológiát alkalmazó felszerelésekben (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelések: hat légzsák, ABS, ESP (elektronikus menetstabilizáló), infravörös kamera, a szélvédő felső részébe beépített többfunkciós kamera, 12 ultrahangos jeladó, radar és két 180°-os videokamera) gazdag új PEUGEOT 508 SW kínálatában a márka legújabb generációs vezetéssegítő rendszerei (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) is megtalálhatók, melyek amellett, hogy növelik a biztonságot, a parkolási manőverek során is jó szolgálatot tesznek, és segítenek a környezet és az útviszonyok jobb feltérképezésében.

KITERJESZTETT VALÓSÁG

Az éjszakai vezetés során nagyobb biztonságot nyújtó Night Vision rendszeri az infravörös kamera segítségével sötétben és rossz látási viszonyok között is érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton gyalogosok vagy állatok tartózkodnak. Hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké. A kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – a vezető látóterében, a digitális műszeregységen kerül kijelzésre.

DRIVE ASSIST PLUS CSOMAG

A „Drive Assist Plus” (Kizárólag az EAT8 automata váltóhoz kapcsolódóan, széria- vagy opciós felszerelésként áll rendelkezésre.) csomagnak köszönhetően az új PEUGEOT 508 SW vezetése félautonóm módon is történhet.
Az első lökhárító közepén elhelyezett radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomat az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja. A funkcióhoz sáv közepén tartó asszisztens társul, mely automatikusan a sáv közepén, illetve a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet.

SAFETY CSOMAG

A szériafelszereltség részét képező vezetéssegítő rendszerekkel minden adott a nyugodt utazáshoz. A csomag része az ütközésveszély-jelzővel (Distance Alert) társított Active Safety Brake automata vészfékező rendszer, a sávtartó asszisztens és a sebességajánlással kiegészülő táblaolvasó rendszer.
A „Safety Plus” (Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) csomag még nagyobb biztonságot nyújt. Az aktív holttérfigyelő, a fáradtságérzékelő rendszer, a távolságifény-asszisztens és a kibővített táblaolvasó rendszer segítségével a váratlan helyzetekre is jobban fel tud készülni.

FULL PARK ASSIST

A FULL PARK ASSIST (Aktív parkolóradar párhuzamos és merőleges parkoláshoz Kizárólag az EAT8 automata váltóhoz kapcsolódóan, opciós felszerelésként áll rendelkezésre) technológia automatikusan beparkolja az autót a járdaszegélyre merőleges vagy párhuzamos parkolóhelyekre. Miután a vezető a sebességváltó karral aktiválta, a rendszer – a kormány és a pedálok használata nélkül – egyedül ellátja a parkolóhely-keresés, a gázadás és a fékezés feladatát. A rendszer a parkolóból való kiálláshoz is segítséget nyújt.

 

*Minden 2019. június 3. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített, új  Peugeot 508 SW személygépkocsi vá sárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás  szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

MOTORKÍNÁLAT – INTENZÍV VEZETÉSI ÉLMÉNY

Az új PEUGEOT 508 SW felső kategóriás kombi rugalmas vezetést és kiváló úttartást biztosít, melyben az elektronikusan vezérelt felfüggesztésnek (Elektronikusan vezérelt felfüggesztés esetén a vezető három vezetési mód (normál, komfort vagy sport) közül választhat, melyek a lengéscsillapításra is kihatással vannak. Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) is nagy szerepe van. A hatékony PureTech és BlueHDi motorok, valamint az EAT8 (Változattól és motortól függően) automata sebességváltó jóvoltából még örömtelibb és intenzívebb vezetési élményben lehet része.

PURETECH BENZINMOTOROK

A legújabb generációs 1,6 l PureTech benzinmotorral ellátott modelleket kellemes vezetés, valamint teljesítmény és fogyasztás kiváló összhangja jellemzi.

Az új PEUGEOT 508 SW kínálatában két, Stop & Start rendszerrel ellátott benzinmotor szerepel, melyekhez EAT8 automata váltó társul:

– 1,6 l PureTech 180 S&S EAT8 motor
– 1,6 l PureTech 225 S&S EAT8 motor

BLUEHDI DÍZELMOTOROK

Az új PEUGEOT 508 SW a márka legújabb generációs BlueHDi motorjaival is rendelhető, melyek a piac leghatékonyabb dízel környezetvédelmi rendszerével büszkélkedhetnek:

A PSA által kifejlesztett rendszer az SCR (Selective Catalytic Reduction) technológia és az adalékolt részecskeszűrő (FAP) kombinációja. A nitrogén-oxid- (NOx), a részecske- és a CO2-kibocsátás csökkentése mellett az üzemanyag-fogyasztásra is jó hatással van.

A dízelkínálatban négy ajánlat szerepel:

– 1,5 l BlueHDi 130 S&S motor, 6 fok. manuális
– 1,5 l BlueHDi 130 S&S EAT8 motor
– 2,0L BlueHDi 160 S&S EAT8 motor
– 2,0L BlueHDi 180 S&S EAT8 motor

EAT8 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

Az új 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltó (EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8) – Változattól és motortól függően) a „Shift and Park by wire” (Elektromos vezérlésű sebességváltó kar) névre keresztelt új elektromos vezérlésnek és a kormányon elhelyezett kapcsolóknak köszönhetően gyors és finom váltásokat tesz lehetővé.
A Stop&Start technológiával társított kompaktabb váltó optimális fogyasztást és hatékonyságot biztosít.

BVM6 KÉZI SEBESSÉGVÁLTÓ

Az új PEUGEOT 508 SW a BlueHDi 130 motorhoz kapcsolódóan hatfokozatú BVM6 kézi váltóval is elérhető.

ÜZEMANYAG FOGYASZTÁS ÉS CO2 KIBOCSÁTÁS

WLTP szabvány szerinti üzemanyag fogyasztás (l/100 km): vegyes: 5.384-7.784; alacsony sebesség: 6.186-10.491; átlagos sebsség: 5.223-7.728; nagy sebesség: 4.584-6.619; autópálya tempó: 5.517-7.811 CO2 kibocsátás (vegyes): 141,29 -175,46 (g/km)

NEDC szabvány szerinti üzemanyag fogyasztás (l/100 km) vegyes: 3.9-5.7; országút: 3.5-4.7; város: 4.4-7.5. CO2 kibocsátás (vegyes): 101-132 (g/km)

A fent megjelölt értékek valamennyi gyártóra vonatkozó, hatályos EU szabályozásnak megfelelően homologizált értékeket tartalmazza NEDC és WLTP protokol szerint.

Ezek az értékek az autótípusok összehasonlítására szolgálnak és segítenek a megfelelő gépjármű kiválasztásában.

A fogyasztási adatok meghatározása szigorúan szabályozott körülmények között történik (terhelés, hőmérséklet, próbapad paraméterei, stb.) kifejezetten nyugodt vezetést szimulálva. A valódi vezetési körülmények, a vezetési stílus, a guminyomás, a kiegészítők használata (pl. tetőtartó), a fokozott klíma vagy fűtéshasználat és a gépjármű műszaki állapota egyaránt hatással lehetnek a valós fogyasztásra!

A menetteljesítmények, az emissziós és fogyasztási adatok a műszaki fejlesztés függvényében változhatnak.

Peugeot 508 SW galéria

Ajánlatot kérek

Share This