Új Peugeot 308

Az új PEUGEOT 308 határozott karakterével és dinamizmusával mindenkit elbűvöl. Az innovatív technológiákat felvonultató új Peugeot i-Cockpit® segítségével az utazás újfajta élményét tapasztalhatja meg. Az utazás komfortját a hatékonyság és teljesítmény párosával kombináltuk, amiben a plug-in hybrid, benzin és dízel motorok lesznek társai. Első pillantásra megdöbbent az új PEUGEOT 308 intenzív vonzereje.

Budai Autóház Kft.

7400 Kaposvár, Vár u. 16.
+36 82 528888
[email protected]

INTENZÍV CSÁBÍTÁS

Az új PEUGEOT 308 határozott karakterével és dinamizmusával mindenkit elbűvöl. Az innovatív technológiákat felvonultató új Peugeot i-Cockpit® segítségével az utazás újfajta élményét tapasztalhatja meg. Az utazás komfortját a hatékonyság és teljesítmény párosával kombináltuk, amiben a plug-in hybrid, benzin és dízel motorok lesznek társai. Első pillantásra megdöbbent az új PEUGEOT 308 intenzív vonzereje.

EZ AZ ELSŐ OLYAN MODELLÜNK, AMELY AZ ÚJ PEUGEOT JELVÉNYT HORDJA A HŰTŐRÁCSÁN.

A márka identitását, történelmét és modernitását jelképezi. A sportos motorháztetőn megjelenik a 308 felirat is.

AZ ÚJ PEUGEOT 308 DINAMIKUS SZILUETTJÉNEK MINDEN SZÖGE MEGLEPETÉSEKET TARTOGAT.

– A nagyméretű hűtőrács függőleges elrendezése a hosszú motorháztetőben folytatódik
– A hátsó rész izmos kialakítása és az alacsonyabb tetővonal miatt, az autó szélesebbnek hat, mely szilárdan ül a kerekein
– A letisztult, aerodinamikus profil felfedi sportos megjelenését.

AZ ULTRA-KOMPAKT ELSŐ LÁMPÁK MODERN MEGJELENÉST BIZTOSÍTANAK.

Az első fényszórók kialakítását az elegancia és erő kombinációja jellemzi, melyek az új PEUGEOT 308 dinamikus jellegét erősítik. Az első lökhárítóban elhelyezkedő nappali menetfények vékony és finom kidolgozása a LED technológiának (alapfelszereltség része) vagy a PEUGEOT Matrix LED technológiájának (elérhető GT és GT Pack felszereltségi szinten) köszönhetőek.

A HI-TECH ÉS MODERN HÁTSÓ LÁMPATESTEK SZINTLÉN A LED TECHNOLÓGIÁNAK KÖSZÖNHETIK KOMPAKT MEGJELENÉSÜKET.

A Full LED (felszereltségtől függően szérei) vagy 3D Full LED (széria a GT és GT Pack felszereltségi szinten) lámpákat az egyedi karom motívum teszi teljessé.

A még ergonomikusabb és könnyebben kezelhető  PEUGEOT i-Cockpit egyszerű hozzáférést és szolgáltatások széles köréhez nyújt hozzáférést, hogy az idejét, minőségi idővé alakítsuk.

 • Az új kompakt fűthető kormánykerék áll az összes kezelőszerv középpontjában.
 • Megújult digitális műszeregység vagy holografikus 3D műszeregység (elérhető GT és GT Pack felszereltségi szinten)  várja.

A PEUGEOT i-Cockpit mindenkinek könnyen használható

 • Új, intuitív és testreszabható többablakos érintőképernyő (a szériafelszereltség része) és új virtuális i-toggles (érintőképernyős gyorsbillentyűk, ahova többféle funkciót is szabadon beállíthat).
 • Új központi konzol, több tárhellyel

AZONNALI JÓ KÖZÉRZET

– Állítsa be a LED fényeket mindegyik vezetési módhoz, hogy tökéletesen illeszkedjenek igényeihez (nyolc szín közül választhat).
– Élvezze a kiváló minőségű hangzást a FOCAL prémium Hi-Fi rendszerrel (opcióként rendelhető)
– Az AQS (Air Quality System) berendezés folyamatosan ellenőrzi a levegő minőségét, és szükség esetén aktiválja a légcserét. Ezt a Clean Cabin funkció (GT változatokban) egészíti ki, amely kiszűri a szennyező gázokat és mikrorészecskéket. Az utastér levegőjéről az érintőképernyő ad információt.
Élvezze a fűthető (felszereltségtől függően széria vagy opcióként rendelhető) első ülések kényelmét és ergonómikus kialakítását, és a 8 pontos masszázs funkció (opcióként rendelhető) előnyeit. Utóbbi egy 8 légzsákos pneumatikus technológiára épül és 5 különböző programot kínál. Az ülések AGR minősítéssel rendelkeznek.

KÖZPONTI KONZOL

– A finoman kimunkált középkonzol vezető felé eső oldalán egy ív található, melyre az autó mozgásához kapcsolódó vezérlők kerültek.
– Az ív végén található a vezeték nélküli telefontöltő (felszereltségtől függően opcióként rendelhető), míg a konzol teljes további része a praktikus tárolásé. ami két pohártartót és akár 34 liternyi tárolóhelyet jelent, mint a könyöklő alatti nagyobb tárolórekesz.

AKÁR EGY OKOSTELEFON

– A kiváló képminőségű 10″-os érintőképernyő olyan gyors, mint egy tablet. A többablakos kijelzőn „widget”-eket és gyorsgombokat is beállíthat, melyekkel a rendszer használata még kényelmesebb és egyszerűbb.
– Az új PEUGEOT 308-ban mutatkozik be a teljesen személyre szabható virtuális i-toggle gombok (allure vagy magasabb felszereltségi szinttől), melyek a központi kijelző alatt helyezkednek el. A szegmensben egyedülálló technikai és esztétikai újítás előnye, hogy egyetlen gombnyomással érhetjük el például a klímabeállításokat, a telefon kontaktlistáját, egy adott rádióállomást vagy egy kiválasztott alkalmazást.

TECHNOLÓGIA ÉS DIZÁJN A NAGYOBB KÉNYELEMÉRT

– A vezetéshez szükséges fontos információk az új műszeregységben jelennek meg.
– A műszeregységet szemmagasságban helyeztük el, ami egy 10 collos digitális kijelzőt kapott. Ez a GT verziótól három dimenzióssá válik.
– A konfigurálható megjelenítő számos móddal rendelkezik (Navigáció, Rádió/média, Vezetéstámogató, Energia áramlás stb.).

VEZETÉSI ÉLMÉNY AHOGY SZERETNÉ

Az új PEUGEOT 308-as számos vezetést segítő és támogató rendszerrel szereltük fel, hogy növeljük a biztonságot és a kényelmét (*felszereltségtől függően széria, opció vagy nem rendelhető):

 • Új 180 fokos hátsó kamera*
 • 360 fokos parkolóradar 4 kamerával*
 • Nagy hatótávolságú holttér-figyelő*
 • Adaptív tempomat Stop&Go funkcióval*
 • Aktív sávtartó asszisztens*

TÖKÉLETES TÁRS

Az új 308 kínálatában plug-in hibrid, benzin és dízel motorok találhatók, így valósítva meg a választás szabadságát.

PLUG-IN HIBRID MOTOROK

Fedezze fel az új vezetési élményt, melyet a plug-in hibrid technológiának köszönhetően:
HYBRID 225 e-EAT8:

 • 180 LE teljesítményű PureTech benzinmotor (132 kW)
 •  81 kW elektromos motor
 •  e-EAT8 elektromos nyolc-sebességes automata váltó

HYBRID 180 e-EAT8:

 • 150 LE teljesítményű PureTech benzinmotor (110 kW)
 •  81 kW elektromos motor
 •  e-EAT8 elektromos nyolc-sebességes automata váltó

A 12,4 kWh teljesítményű akkumulátor 100% elektromos  hatótávolsága akár 60 km (WLTP szerint)(Becsült adat, mely még nem vett részt a hivatalos WLTP mérésen. Az elektromos hatótáv függ az opciós felszereltségtől és az aktuális használati körülményektől (időjárás, vezetési stílus, stb.)

PURETECH & BLUEHDI MOTOROK

Az új PEUGEOT 308 a legújabb generációs alacsony CO2 kibocsátású Euro 6 motorokkal kínáljuk.
1.2L benzin motorok (WLTP mérés folyamatba):

 • PureTech 110 S&S 6 sebességes manuális váltóval
 • PureTech 130 S&S 6 sebességes manuális váltóval
 • PureTech 130 S&S EAT8 automata váltóval

1.5L dízel motorok (WLTP mérés folyamatba):

 • BlueHdi 130 S&S 6 sebességes manuális váltóval
 • BlueHdi 130 S&S EAT8 automata váltóval

Ajánlatot kérek

Share This