Új Peugeot e-Traveller

Az új elektromos PEUGEOT e-Traveller a tökéletes választás a szabadidő eltöltéséhez is. Élvezze az 100% elektromos vezetési élményt az 5-8 személyes e-Traveller fedélzetén.

 

Budai Autóház Kft.

7400 Kaposvár, Vár u. 16.
+36 82 528888
[email protected]

ELEKTROMOS MOTOR

Akár 330 kilométer
hatótávolság (WLTP)

Egy új vezetési élmény

A 100% elektromos autók egy teljesen új világot nyit meg:

 • Finom, rángatásmentes haladás
 • Határozott gyorsulás az azonnali nyomatéknak köszönhetően
 • Csendes motor

0 gramm
CO2 kibocsátás

Megtakarítás

Spóroljon pénzt:

 • Állami támogatás
 • Alacsony üzemanyag költség
 • Kisebb karbantartási díjak
 • ECO ózemmódban optimális akkumulátorhasználat

30 perc
alatt újratölthető az akkumulátor 80%-rai

Egyszerű használat

Az elektromos autózás több szempontból is megkönnyíti az életét; Gyors és magától értetődő feltöltés és többféle töltési megoldás is elérhető.

Irányítsa a töltést és az utastér hőmérsékletének előkészítését és további funkciókat a MyPeugeot alkalmazás segítségével.

Az utazóautók következő generációja

A modern, elegáns vonalvezetésű, új, 100%-ban elektromos PEUGEOT e-Traveller még jobban kiemeli a modell erősségeit. A PEUGEOT e-Traveller  három különböző hosszal készül, míg a magas szintű variálhatóságnak köszönhetően tökéletes kényelmet biztosít 5-8 személynek. A csomagtér mérete 8 személy mellett akár 1500 literes lehet, míg 5 személlyel akár 3000 liternyi csomagot  is befogadhat.

ERŐS KARAKTER

A masszív kialakítású hűtőrácson lévő dikroikus oroszlán a márka összes elektromos modelljén megtaláható. Az elektromos töltő csatlakozóját a vezető oldalán helyeztük el a könnyebb hozzáférés érdekében. 
A csomagtartón szintén megtalálható a zöldeskék tónusú dikroikus oroszlán, akárcsak az egyedi e-Traveller felirat. 

A PEUGEOT e-Traveller agilis hajtásláncának köszönhetően könnyű vezetni, de a parkolás sem okoz gondot, mivel az 1,90 mi alatti magasságának köszönhetően a legtöbb mélygarázsba behajthat. Sőt akár  forgalomcsökkentett területkre is behajthati

KÉNYELMES VEZETÉS

A PEUGEOT e-Traveller új, 3,5″ méretű színes kijelzőjén a vezetéshez szükséges információkat láthatja, mint a megtehető hatótávolság  vagy az aktuális energia felhasználás (charge/eco/power állapoti). 

A nagyméretű középen elhelyezett érintőképernyőn könnyen hozzáférhet az elektromos hajtáshoz kapcsolódó információkhoz. Valós időben követheti az energia áramlását. Az e-Toggle gomb segítségével azonnal eléri az elektromos automata sebességváltó kezelőfelületét. Továbbá válaszhat három üzemmód közül is: ECO, NORMAL és POWERi. Az szériafelszereltség része az automatikusan működő elektromos kézifék, mellyel még kényelmesebbé válik a napi használat.

100% ELEKTROMOS TECHNOLÓGIA

Újfajta teljesítmény

Elektromos motor

A 100kW (136 LE) teljesítményű motorral átélheti az azonnal rendelkezésre álló nyomaték (260 Nm) előnyeit, és a vezetés új, rugalmas, dinamikus és csendes élményéti.

Kétféle akkumulátor

 

Az elektromos PEUGEOT e-Traveller kétféle hatótávolságot biztosító nagyfeszültségű akkumulátor csomaggal választható, melyek mellett nem változik az utastér és a csomagtér mérete sem:

– 50 kWh, 230 km hatótávolság (WLTP)i

– 75 kWh, 330 km hatótávolság (WLTP)i

Az akkumulátorra 8 év vagy 160,000 km garanciát kínálunk 70%-os töltökapacitásig.

A lítium-ion akkumulátor által biztosított tisztán elektromos maximális hatótávolság a PEUGEOT e-Travellert esetén 330 km (WLTPi mérés szerint)
A WLTP mérés pontosabb és valósabb képet nyújt a megtehető hatótávolságról a felhasználók számára.

MELY TÉNYEZŐK BEFOLYÁSOLJÁK A HATÓTÁVOT

SEBESSÉG
Folyamatos 130 km/h mellett a tisztán elektromos hatótávolság a WLTP által megadott érték felére esik

KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLET
A hatótávolságban 35% különbség is lehet tavasszal és télen. Ha az autó csatlakozoik a hálózathoz, akkor az utastér előmelegítése vagy előhűtése az egyik leghatékonyabb megoldás a hatótávolság növelésére.

VEZETÉSI STÍLUS
Tudatos vezetés az elektromos autók esetén: Kerülje az erőteljes gázadást és használja a rekuperatív fékezést, amivel a hatótávolságot 15%-kal tudja növelni.

GYORS & EGYSZERŰ TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

Többféle töltési lehetőség áll rendelkezésére, hogy kihasználhassa az új PEUGEOT e-Traveller teljes hatótávolságát. Kétféle fedélzeti töltő rendelhető az autóhoz; 7,4 kW-os egyfázisú töltőt kínálunk alapáron. A 11 kW-os háromfázisú fedélzeti töltőt pedig opcióként kérheti.

Otthoni és munkahelyi töltés

Az elektromos e-Traveller az autóhoz kapott standard töltőkábellel hagyományos hálózati csatlakozóról is tölthető, de opciós kábellel és megerősített csatlakozóról a teljes feltöltés 15 órárai csökkenthető.

Haszonjárművét gyorsabban is feltöltheti speciális fali töltőegységről: a 7,4 kW-os Wallbox segítségéve a teljes feltöltés mindössze 7 óra 30 perceti vesz igénybe.

Nyilvános töltőpontok

Az akkumulátor aktív folyadékhűtésének köszönhetően lehetőség van 100 kW-os töltők használatára, így 30 perci alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el.

 

VEZETÉSI MÓDOK

Az új e-Traveller három vezetési módot kínál:

 • Eco: használatával csökkenthető a fogyasztás és növelhető a megtehető hatótávolság.
 • Normál: a mindennapos használathoz leginkább megfelelő, kényelmes üzemmód. 
 • Power: teljesítményre hangolt mód, kifejezetten nagyobb tömeg szállítása esetén

FÉKEZÉSI MÓDOK

A regeneratív félezésnek köszönhetően két különböző mértékű fékezési mód közül választhat, amelyek motorfékezés közben töltik az akkumulátort.

 • Mérsékelt: a belső égésű motorral szerelt gépjárművekhez hasonló élménnyel
 • Fokozott: egypedálos üzem, amikor a gázpedál felengedésével párhuzamosan növekszik a fékerő.

Irányítsa autóját okostelefonjáról

MyPeugeot®i alkalmazással kényelmesen eléri a következő szolgáltatásokat:

 • Figyelemmel kísérheti autója állapotát (pl: megtehető távolság, saját helyzet)
 • Könnyen kapcsolatba léphet a PEUGEOT Assistance-szal.
 • Kezelheti haszonjárműve karbantartását és szerviz igényét. 
 • Irányíthatja autója töltését és előkondicionálását.

Az alkalmazáson keresztül a gépjármű bizonyos funkciói távolról is irányíthatók:

 • A töltés indítása, leállítása és programozása,
 • Az utastér előfűtésének vagy -hűtésének beállítása: Ez a funkció lehetővé teszi a fűtés vagy a légkondicionáló beprogramozását a megfelelő utastéri hőmérséklet elérése érdekében, és ha mindez töltés közben történik, az akkumulátor is később merül le.

 Új Peugeot e-Traveller galéria

Ajánlatot kérek

Share This