Peugeot e-Rifter

Az új PEUGEOT e-Rifter egy vérbeli családi autó, amit tágas, modern utastérnek és erőteljes kiállásának köszönhet. Fedezze fel az e-mobilitás előnyeit a 100% elektromos hajtású e-Rifter segítségével.

Budai Autóház Kft.

7400 Kaposvár, Vár u. 16.
+36 82 528888
[email protected]

FELISMERHETŐ PEUGEOT STÍLUS

Az új 100%-ban elektromos PEUGEOT e-RIFTER egyszerre elegáns és robusztus kialakításával a variálhatóság mintaképe. A magas és rövid motorháztetőnek, valamint a megemelt hasmagasságnak köszönhetően a modell SUV-s stílusjegyeket hordoz, miközben kényelmesen vezethető a városban.

FELTŰNŐ KARAKTER

Az új PEUGEOT e-RIFTER azonnal felismerhető az elegáns megjelenéséről, melyet a hátfalon megjelenő „e-Rifter” felirat és a bal hátsó sárvédőre szerelt töltőnyílás tesz teljessé.

A PEUGEOT e-RIFTER megtartotta masszív, kompakt kialakítását. A magas és rövid motorháztető, az ideális tengelytáv és a megemelt hasmagasság mind hozzájárul a modell harmonikus megjelenéséhez, melyet a 17″-os (a GT felszereltséghez széria) kerekek és az oldalsó és hátsó betétek tesznek teljessé.

OPTIMALIZÁLJA HATÓTÁVOLSÁGÁT

3 VEZETÉSI ÜZEMMÓD

A különböző vezetési módoknak köszönhetően a vezető igényeihez és a menetkörülményekhez lehet igazítani a vezetési paramétereket:

 • Eco (60 kW, 180 Nm): használatával csökkenthető a fogyasztás és növelhető a megtehető hatótávolság.
 • Normál (80 kW, 210 Nm): optimális a mindennapos használathoz
 • Power (100 kW, 260 Nm):  növeli a a teljesítményt, amikor többen ülnek az autóban vagy nehéz tárgyakat szállít

Opcióként digitális műszeregységet is választhat az egyterűek piacán elsőként. A 10″-os HD felbontású kijelző tökéletesen illeszkedik a műszerfalba.
Az információk megjelenítéséhez a PEUGEOT legújabb grafikai elemeit használjuk, így teljesen személyre szabhatja a kijelzőt. Ezeket a kormányra helyezett gombbal tudja változtatni, így a képernyőn megjelenhet a navigációs térkép, az elektromos hajtás állapotjelzője vagy akár a vezetéstámogató rendszerek információi is.

FÉKEZÉSI MÓDOK

A vezető a „Brake” funkció (motorfék) aktiválásával a fékpedál lenyomása nélkül is le tudja lassítani a gépjárművet úgy, hogy közben az akkumulátort is tölti.

 • Mérsékelt: a belső égésű motorral szerelt gépjárművekhez hasonló élménnyel
 • Fokozott: egypedálos üzem, amikor a gázpedál felengedésével párhuzamosan növekszik a fékerő.

A nagyméretű 10″-os érintőképernyőn (opcióként rendelhető) elérheti az “Elektromos” menüt, ahol:

 • követheti az energiaáramlást
 • megnézheti a fogyasztási statisztikákat
 • időzítheti a töltési folyamatot
 • továbbá kihasználhatja a Mirror Screen (csak az Android AutoTM és az Apple CarPlayTM tanúsított alkalmazások működnek álló helyzetben és vezetés közben. Vezetéskor az érintett alkalmazások bizonyos funkciói le lesznek tiltva. Bizonyos tartalmakhoz, amelyek okostelefonnal ingyenesen elérhetők, előfizetésre lehet szüksége az azzal egyenértékű Android AutoTM vagy Apple CarPlayTM alkalmazás esetén. A Mirror Screen funkció az Android AutoTM (Android okostelefonokhoz) vagy az Apple CarPlayTM (iOS okostelefonokhoz) segítségével érhető el. képernyőtükrözés előnyeit a kompatibilis applikációk segítségével.

PEUGEOT I-COCKPIT® FOLYAMATOS E-VOLUCIÓ

A PEUGEOT  i-Cockpit® fejlődésének köszönhetően már két kijelzőt tartalmaz, melyek a tisztán elektromos meghajtáshoz szükséges információkat jelenítik meg. Az alapáras analóg műszercsoport a következő elemekkel szereltük fel:

 • Fogyasztásmérő, mely az aktuális energiafelhasználást méri (ECO, ideális fogyasztás vagy POWER, nagyobb teljesítmény) vagy  a visszatáplálás mértékét (CHARGE)
 • A kiegészítő rendszerek (fűtés, légkondicináló) fogyasztását mérő kijelző
 • Az akkumulátor töltöttségét jelző műszer
 • Színes kijelző, mely az energiaáramlást, a töltést (valós idejű vagy késleltetett), a fedélzeti komputer és a hatótávot mutatja.

Az új “e-Toggle” irányválasztó  segítségével könnyen kapcsolhatja a különböző fokozatokat. A középső konzolon aktiválhatja a “Brake”  üzemmódot, mely fokozott fékerőt és több energia visszatermelést biztosít a gázpedál felengedésével párhuzamosan.

Továbbá válaszhat három üzemmód közül is: ECO, NORMAL és POWER
(ECO: Optimalizálja az energiafogyasztást a nagyobb hatótáv érdekében – NORMAL: kiegyensúlyozott energiagazdálkodás a mindennapokra – POWER: Legnagyobb teljesítményt nyújtja.)
A szériafelszereltség része az automatikusan működő elektromos kézifék, mellyel még kényelmesebbé válik a napi használat. A praktikumot pedig az indukciós töltővel (vezeték nélküli töltési megoldás Qi kompatibilis eszközöknek) szerelt telefontartó erősíti.

INTELLIGENCIA A NAGYOBB KÉNYELEMÉRT

Az új e-RIFTER egyterű 5 és 7 személyes kivitelben érhető el, melyet igényei szerint standard (4.40 m) vagy hosszú (4.75 m) tengelytávú kivitelben is kérhet. Csomagtere az ülések kiszerelésével vagy előrehajtásával egyszerűen variálható, és akár 4 000 literes is lehet (L1 (Standard): 775-3500 liter (ha minden ülést lehajtott) L2 (Hosszú): 1050-4000 liter (ha minden ülést lehajtott))

HATÓTÁV ÉS TÖLTÉS

A lítium-ion akkumulátor által biztosított tisztán elektromos maximális hatótávolság a PEUGEOT e-Rifter esetén 280 km (WLTPi mérés szerint)
A WLTP mérés pontosabb és valósabb képet nyújt a megtehető hatótávolságról a felhasználók számára.

Tudjon meg többet a WLTP-ről                   Tanácsok a hatótáv növelésére

MILYEN TÉNYEZŐK BEFOLYÁSOLJÁK A HATÓTÁVOT

SEBESSÉG: Folyamatos 130 km/h mellett a tisztán elektromos hatótávolság a WLTP által megadott érték felére esik.
KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLET: A hatótávolságban 35% különbség is lehet tavasszal és télen. Ha az autó csatlakozik a hálózathoz, akkor az utastér előmelegítése vagy előhűtése az egyik leghatékonyabb mód a hatótáv növelésére.
VEZETÉSI STÍLUS: Tudatos vezetés az elektromos autók esetén: Kerülje az erőteljes gázadást és használja a rekuperatív fékezést,
amivel a hatótávolságot 15%-kal tudja növelni.
TERHELÉS: Az utasok száma és a csomagok mennyisége csökkentik a megtehető hatótávolságot

GYORS & EGYSZERŰ TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

Többféle töltési lehetőség áll rendelkezésére, hogy kihasználhassa az új PEUGEOT e-Rifter  teljes hatótávolságát.
Kétféle fedélzeti töltő érhető el: alapáron egy 7.4 kW-os egyfázisú töltő, míg opciósan 11 kW teljesítményű háromfázisú töltő választható.

Tudjon meg többet a töltésről

OTTHONI ÉS MUNKAHELYI TÖLTÉS

A PEUGEOT e-Rifter az autóhoz kapott standard töltőkábellel hagyományos hálózati csatlakozóról vagy – a teljes feltöltést 15 óra alatt biztosító – megerősített csatlakozóról tölthető fel.

Autóját gyorsabban is feltöltheti a speciális fali töltőegységről: a 7,4 kW-os Wallbox segítségéve a teljes feltöltés mindössze 7 óra 30 percet vesz igénybe.

NYILVÁNOS TÖLTŐPONTOK

Az akkumulátor aktív folyadékhűtésének köszönhetően lehetőség van 100 kW-os töltők használatára, így 30 perc (a töltési idő a töltőoszlop típusától és teljesítményétől, a külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletétől is függ) alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el.

ELEKTROMOS MOTOR

A 100 kW-os (136 LE) motornak és a 0 km/h-tól rendelkezésre álló 260 Nm nyomatéknak köszönhetően a teljes csönd és kényelem mellett intenzív vezetési élményre számíthat.

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ AKKUMULÁTOR

Az elektromos PEUGEOT e-Rifter hajtáslánca egy nagyfeszültségű 50 kWh kapacitású akkumulátorra épül, mely 280 km* WLTP hatótávot biztosít, miközben az utastér helykínálata és a csomagtartó mérete sem csökkent. Az akkumulátorra 8 évre vagy 160 000 km-re szóló garanciát nyújtunk, 70% töltőkapacitás erejéig.

*A feltüntetett hatótávolság és áram-fogyasztási adatok a WLTP szabvány szerinti értékek (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-jétől az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik. A megadott értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérőek lehetnek, továbbá befolyásolhatja a sebesség, külső hőmérséklet, utastér hőmérséklete, vezetési stílus. A feltöltés idejét a töltőpont teljesítménye, a fedélzeti töltő típusa, a töltőkábel és a töltőoszlop típusa is befolyásolhatja. Bővebb információért forduljon márkakereskedésünkhöz! További információt országa PEUGEOT honlapján talál

Peugeot Rifter galéria

Ajánlatot kérek

Share This