Új Peugeot 2008

Fedezze fel az új Peugeot 2008 SUV-t. A lehengerlő stílusú, sokoldalú kompakt SUV, az innovatív 3D PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából egyedülálló vezetési élményt, élen járó technológiai megoldásokat, valamint nagy teljesítményű és hatékony belső égésű, illetve elektromos motorokat kínál.

Budai Autóház Kft.

7400 Kaposvár, Vár u. 16.
+36 82 528888
[email protected]

DESIGN – SUV, AMI LÁZBA HOZ

Az egyszerre áramvonalas és erőt sugárzó megjelenésű új PEUGEOT 2008 SUV szemernyi kétséget sem hagy a modell teljesítménye és hatékonysága felől. A modell jellegzetes elemei az expresszív orr-rész, a vízszintes motorháztető és a megemelt hasmagasság. A különleges világítótestek, az aerodinamikai betéttel (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) ellátott, 18” könnyűfém felnik, a vízszintes motorháztető, a fényes fekete ablakszegélyek (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) és a Black Diamond tető (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) pedig a modell sportos jellegét erősítik.

IMPOZÁNS MEGJELENÉS

A tekintélyparancsoló orr-részen a hátrébb tolt szélvédő még inkább kiemeli az új PEUGEOT 2008 SUV nyúlánk és sportos karakterét. A vízszintes motorháztető elején a krómozott hűtőmaszk áll, melyet modern világítótestek – a ragadozótekintetért felelős jellegzetes fénykarmok és Full LED-es (energiatakarékos és erősebb fényű fénykibocsátó diódák. Változattól függően rendelhetők.) fényszórók – fognak közre.

PRAKTIKUS ÉS TÁGAS CSOMAGTARTÓ

Az alacsony küszöbbel és széles nyílással rendelkező csomagtartó térfogata a 2:1 arányban osztott hátsó üléspad lehajtásával tetszés szerint még tovább növelhető (a felszereltségtől és a motortól függően a csomagtartó kapacitás 434 l /VDA/, ami a hátsó üléstámlák lehajtásával 1467 literre növelhető).

PÁRATLAN KILÁTÁS

A nagy üvegfelületű napfénytetőnek (változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) köszönhetően valósággal fényben fürdik az új PEUGEOT 2008 SUV utastere. A kiváló fényviszonyokat a hátsó sorban ülők is élvezhetik.
A kétállású csomagtérpadló felső helyzetében gyorsan és könnyen megy a csomagok ki- és berakodása. Alsó helyzetben viszont a csomagtartó-kapacitás a fő szempont.

BŐSÉGES HELYKÍNÁLAT

A maximálisra növelt hátsó helykínálatnak köszönhetően minden utasnak nagyobb hely és több kényelem jut, és az utastér különböző pontjain elhelyezett tárolóhelyek száma is figyelemre méltó.
A hangszigetelés minősége pedig magasabb kategóriájú autókkal vetekszik.

KÉNYELEM

Helyezze magát kényelembe az új PEUGEOT 2008 SUV sportos ülésein (kiviteli szinttől függően széria-, opciós vagy nem rendelhető) !
Az első ülések egyes változatokon fűthetőek (kiviteli szinttől függően széria-, opciós vagy nem rendelhető) elektromosan állíthatóak (kiviteli szinttől függően széria-, opciós vagy nem rendelhető. A masszázsfunkció és az elektromos beállítások csak a vezetőülésen elérhetőek) és masszázsfunkcióval  (kiviteli szinttől függően széria-, opciós vagy nem rendelhető. A masszázsfunkció és az elektromos beállítások csak a vezetőülésen elérhetőek) rendelkeznek.

NEM MARAD ÉSZREVÉTLEN

Az új PEUGEOT 2008 SUV sportos hátsó részét fényes fekete sáv szeli ketté, az összhatásban pedig a spoiler és a dupla krómozott kipufogóvég (motortól függően rendelhető felszerelés) is fontos szerepet játszanak.
A márkánál már megszokott LED-es hátsó lámpák és az éjjel-nappal világító három fénykarom a láthatóság növelése mellett az autó high-tech jellegét is erősítik.

JÖVŐÁLLÓ SUV

Az új PEUGEOT 2008 kompakt SUV újgenerációs technológiák (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) és vezetőtámogató funkciók  (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) sorát kínálja, ezzel is növelve a biztonságos közlekedést.

ÉLVEZZE A FÉLAUTONÓM VEZETÉS ÖRÖMÉT

Az új PEUGEOT 2008 kompakt SUV olyan újgenerációs technológiákkal van ellátva, mint a PEUGEOT Drive Assist Plus (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés), mely félautonóm vezetést tesz lehetővé.

A sáv közepén tartó asszisztenst (a rendszer a sávon belül automatikusan a vezető által választott helyzetben tartja a gépjárművet) és a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomatot (az első lökhárító közepén elhelyezett radar és a szélvédő felső részén található kamera segítségével működő rendszer) segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja.

NAGYOBB MOZGÁSTÉR

Az Advanced Grip Control (továbbfejlesztett kipörgésgátló. Kiviteli szinttől és motortól függően rendelhető opciós felszerelés) funkció által kínált három mód (homok, sáros vagy havas út) valamelyikének kiválasztásával új PEUGEOT 2008 SUV-ja tapadási jellemzőit mindig az adott időjárási és útviszonyokhoz igazíthatja.

A Hill Assist Descent Control (HADC: lejtmenet szabályozó. Kiviteli szinttől és motortól függően rendelhető opciós felszerelés) funkció segítségével meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.

OPTIMÁLIS BIZTONSÁG

A maximális biztonság érdekében a legújabb technológiák (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) érhetőek el az Ön számára:

 • Aktív holttér figyelő rendszer
 • Automata vészfékező rendszer (abban az esetben, ha a rendszer ütközés veszélyét érzékeli, automatikusan vészfékezni kezd, hogy csökkentse az ütközés erejét vagy megelőzze azt)
 • Közelség figyelmeztető (ha az előttünk haladó autó túl közel van)
 • Aktív sávtartó asszisztens
 • Távolsági fényszóró asszisztens
 • Sebességkorlátozó tábla felismerő és még több…

PARKOLÁS

Többé nem okoz gondot a párhuzamos vagy a merőleges parkoláshoz. Ha a megfelelő méretű parkolóhelyet felismeri a rendszer, akkor beavatkozás nélkül kezeli a kormányt és a pedálokat, a vezetőnek csupán a sebességváltót kell kezelnie. A rendszer a kiállásban is segít.

MÉG TÖBB ÉLMÉNY

Élvezze az egyedülálló vezetési élményt az ergonomikusan kialakított 3D PEUGEOT i-Cockpit® 3D (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) jóvoltából, mely kisméretű kormányt, 10” HD kapacitív érintőképernyőt (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) és személyre szabható 3D digitális műszeregységet (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) kínál. Az intelligens technológiák mellett, a szabad kezes nyitás és indítás funkció is rendelkezésre áll: az ajtók nyitásához és zárásához elég, ha a kulccsal a zsebünkben az autóhoz közelítünk vagy eltávolodunk tőle (ADML Proximity (szabad kezes nyitó- és indítórendszer). Változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés).

MÉG GYORSABB REAKCIÓK

A 3D digitális műszeregység ((változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés) közvetlenül a vezető látóterében, az előre programozott fontossági sorrendnek megfelelően két szinten jeleníti meg az információkat (pl. navigációs rendszer, vezetéssegítő funkciók stb.).

A legfontosabb adatokat (pl. sebesség, biztonsági figyelmeztetések) a figyelemfelkeltés és a gyorsabb reakció érdekében hologramszerűen vetíti ki.

 

 

KONNEKTIVITÁS FELSŐ FOKON

A TomTom® Traffic 3D online navigációs szolgáltatás (A TomTom® szolgáltatásoknak köszönhetően a vezetés szempontjából fontos információk valós időben kerülnek kijelzésre (valós idejű forgalmi információk, üzemanyagárak, parkolók, időjárás, keresés helyben). A szolgáltatások egy három évre szóló ingyenes előfizetés részét képezik, mely a későbbiekben (fizetős formában) meghosszabbítható vagy megújítható.) valós idejű közlekedési információkkal szolgál, tájékoztatja az utazási időről, és a veszélyes területekre is felhívja a figyelmét.

A Mirror Screen funkcióval (a szériában kínált Mirror Screen funkció segítségével az okostelefon alkalmazásai az érintőképernyőre tükrözhetők. A Mirror Screen funkció az Android Auto (androidos telefonok esetén), az Apple CarPlay™ (iOS rendszerű telefonok) vagy a MirrorLink® (MirrorLink®-kompatibilis androidos telefonok) technológiát használja, amennyiben a felhasználó internet-hozzáférést is tartalmazó mobil-előfizetéssel rendelkezik. Kizárólag a fenti három tanúsított technológia által támogatott alkalmazások működnek majd a jármű leállított állapotában, illetve menet közben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő Android Auto, Apple CarPlay™ vagy MirrorLink® alkalmazásokra. További információt országa PEUGEOT honlapján talál) az érintőképernyőre tükrözheti kedvenc mobilalkalmazásait, és mindvégig online maradhat. Okostelefonját a középkonzolban kialakított indukciós töltőzónán (A mágneses indukció elvén működő vezeték nélküli töltés. Kiviteli szinttől függően széria- vagy opciós felszerelés) közvetlen a keze ügyében töltheti. Az első és hátsó utasoknak több USB-csatlakozó (akár 4 A, illetve C típusú USB-csatlakozó) is a rendelkezésére áll.

KRISTÁLYTISZTA FOCAL®-HANGZÁS

Kedvenc zenéje kristálytisztán szól a Focal® (a Focal® egy hifitermékeket gyártó vezető francia cég. Kiviteli szinttől és motortól függően rendelhető felszerelés.) prémiumkategóriás exkluzív hifirendszeréne k jóvoltából.

Az utastér különböző pontjain elhelyezett 10 hangszóró (egy középsugárzó, 4 magassugárzó, 4 mélysugárzó és egy mélynyomó) gazdag, részletes és dinamikus hangzást biztosít, tovább tágítva a fedélzeti hifiélmény határait.

A VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

Engedjen a vágyainak és éljen a választás szabadságával:

Az elektromos modellel élvezheti a csendes suhanás élményét CO2 kibocsátás nélkül. Ráadásul – bizonyos országokban – bemehet forgalomcsillapított területekre is.
A modern benzines és dízel modellek esetén nagyteljesítményű és hatékony Euro 6 (az új EURO 6-os emissziós szabvány (EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC) 2019. szeptember 1-jén lépett életbe.) motorok közül választhat, amelyek mindegyikét Stop&Start funkcióval láttuk el.

/image/69/2/peugeot-elect-2019-006-fr.649692.jpgELEKTROMOS VEZETÉS

Rendkívül sokoldalú és ugyanolyan könnyen kezelhető a városban, mint az országutakon. Az új PEUGEOT e-2008 SUV 100 kW (136 LE) elektromos motorral van felszerelve.

A rögtön rendelkezésre álló 260 Nm. nyomatéknak köszönhetően az azonnali gyorsulás élményét nyújtja.

A PEUGEOT e-2008 SUV kormányánál ülve kiélvezheti a könnyed, dinamikus és csendes vezetés élményét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PURETECH: TELJESÍTMÉNY & HATÉKONYSÁG/image/69/3/p21-moteur-eb2adts-fond-blanc-wip.649693.jpg

Az új kompakt 2008 SUV-t a legújabb generációs Euro 6  (az új EURO 6-os emissziós szabvány (EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC) 2019. szeptember 1-jén lépett életbe.)  besorolású PureTech benzinmotorokkal kínáljuk, amelyek alacsony fogyasztás mellett, nagy teljesítményt és remek vezetési élményt kínálnak.

Elérhető motorok:

1.2 L PureTech 100 S&S BVM6 manuális váltóval
1.2 L PureTech 130 S&S BVM6 manuális váltóval
1.2 L PureTech 130 S&S EAT8 automata váltóval
1.2 L PureTech 155 S&S EAT8 automata váltóval

 

 

 

 

 

 

BLUE HDi: EXKLUZÍV TECHNOLÓGIA/image/69/4/p21-moteur-dv5rc-fond-blanc-wip.649694.jpg

Az Euro 6 -os (az új EURO 6-os emissziós szabvány (EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC) 2019. szeptember 1-jén lépett életbe.) dízelmotorok a PEUGEOT exkluzív BlueHDi technológiájával készül, amely kombinálja a kimagasló teljesítményt és az alacsony károsanyag-kibocsátást.

Elérhető motorok:

 • 1.5 L BlueHDi 100 S&S BVM6 manuális váltóval
 • 1.5 L BlueHDi 130 S&S EAT8 automata váltóval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EAT8: FINOM VÁLTÁSOK/image/69/1/peugeot-308-2017-054-fr.649691.jpg

A gyors és gördülékeny sebességváltásokat biztosító, 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltó (Efficient Automatic Transmission 8. Motortól függően rendelhető felszerelés.) kormánynál elhelyezett kapcsolókkal és elektromos impulzusos kapcsolókarral rendelkezik.

A Quickshift technológiának (Gyors és finom sebességváltásokat lehetővé tevő technológia.) köszönhetően észrevétlen sebességváltások – különösen alacsony sebességnél – növelik a vezetési komfortot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/image/69/0/peugeot-308-2017-052-fr.649690.jpg

6 SEBESSÉGES MANUÁLIS VÁLTÓ

Az új PEUGEOT 2008 SUV-hoz választható a 6 sebességes BVM6 manuális váltó a következő motorok esetén:

 • 1.2 L PureTech 100 S&S
 • 1.2 L PureTech 130 S&S
 • 1.5 L BlueHDi 100 S&S

Irányítsa autóját távolról

A MyPeugeot® alkalmazásnak köszönhetően bárhol és bármikor megtekintheti a következő információkat (a mobilhálózathoz való hozzáférés esetén):

 • Hatótávolság
 • Fogyasztási statisztikák
 • Megtett utak
 • Szerviz periódusok kezelése
 • Assistance  elérhetősége

Az alkalmazáson keresztül a gépjármű bizonyos funkciói távolról is vezérelhetők:

 • Az akkumulátortöltés bekapcsolása és programozása
 • Az utastér előfűtésének vagy előhűtésének kezelése, programozása

Peugeot 2008 galéria

Ajánlatot kérek

Share This