Peugeot 3008 SUV

Az új 3008 SUV felfedi stílusát és erőteljes jellegét. Szemet gyönyörködtető design, mely eleganciát és karaktert sugároz. Az autó belső tere látványos utazás a technológia és érzékek világába. Élvezze a high-tech vezetés minden pillanatát.

Budai Autóház Kft.

7400 Kaposvár, Vár u. 16.
+36 82 528888
[email protected]

INSPIRÁLÓ STÍLUS

Pontosan ezt a szabadidő-autót várta, amelyben az egyéniség és a robusztusság tökéletes egyensúlya testesül meg. Az orr-részt a krómberakásos hűtőmaszk határozza meg, amelyet közrefognak a finom és átható tekintetet kölcsönző halogénlámpák, vagy választhatja a ragadozó tekintetükkel magukkal ragadó full LED-es fényszórókat (Opcióként kizárólag Allure felszereltségi szinten) is, sakktáblaszerű krómdíszítéses hűtőmaszkkal. A lendületes és dinamikus vonalakat a kerékív feletti krómbetét (széria, egyes változatokhoz nem elérhető) hangsúlyozza, amely a rozsdamentes acélból készült tetőív-díszcsíkban folytatódik.

AZ ÖSSZES ÉRZÉKSZERVÜNKRE HAT

Az új PEUGEOT 3008 szabadidő-autóba beszállva egy izgalmas világba érkezünk. A PEUGEOT 3008 új Peugeot i-Cockpit® vezetőhelye invitálja önt, hogy fedezze fel az utastér 100 százalékig digitális világát, amely a kisméretű, funkciógombokkal ellátott, kormány felett magasan elhelyezkedő, személyre szabható digitális kijelzőből és egy 8 collos (felszereltségtől függően széria) kapacitív érintőképernyőből áll.

LENYŰGÖZŐ TECHNOLÓGIA

Az új Peugeot 3008 kínálatában található BlueHDi Euro6 dízelmotorok kiemelkedő teljesítményükkel és mértéktartó fogyasztásukkal tűnnek ki.

HATÉKONY ÉS KIFINOMULT

Pontosan ezt a szabadidő-autót várta, amelyben az egyéniség és a robusztusság tökéletes egyensúlya testesül meg.
Az orr-részt a krómberakásos hűtőmaszk határozza meg, amelyet közrefognak a finom és átható tekintetet kölcsönző halogénlámpák, vagy választhatja a ragadozó tekintetükkel magukkal ragadó full LED-es fényszórókat (Opcióként kizárólag az Allure felszereltségi szinten) is, sakktáblaszerű krómdíszítéses hűtőmaszkkal. A lendületes és dinamikus vonalakat a kerékív feletti krómbetét (széria, egyes változatokhoz nem elérhető) hangsúlyozza, amely a rozsdamentes acélból készült tetőív-díszcsíkban folytatódik.

HATÁROZOTT EGYÉNISÉG

A csillogó Fekete Gyémánt fényezésű tető (opció, egyes változatokhoz nem rendelhető) kifinomult és markáns jelleggel ruházza fel az autó külsejét. Ezt a hatást fokozza az ultramodern stílusú csomagtérajtó fekete díszsávja, amely magába foglalja az éjjel-nappal világító, piros opál színű, három karmot formázó fénydiódás lámpákat.

BÁMULATOS BELSŐ STÍLUS

Az új PEUGEOT 3008 szabadidő-autóba beszállva egy izgalmas világba érkezünk. A PEUGEOT 3008 új Peugeot i-Cockpit® vezetőhelye invitálja önt, hogy fedezze fel az utastér 100 százalékig digitális világát, amely a kisméretű, funkciógombokkal ellátott, kormány felett magasan elhelyezkedő, személyre szabható digitális kijelzőből és egy 8 collos (változattól függően széria) kapacitív érintőképernyőből áll.

 

i-COCKPIT® AMPLIFY

Bízza a belső tér kényelmét egy tehetséges karmesterre, az érzékek bevonásában mesteri i-Cockpit® Amplify-ra (Ez az opció kizárólag az Allure felszereltségi szinthez rendelhető).
Válassza ki (Lehetőleg a jármű teljesen leállított állapotában) a tetszése szerinti belső hangulatot a « Boost » illetve a « Relax » módok közül. Élvezze a finom Scentys illatokat; állítsa be (Lehetőleg a jármű teljesen leállított állapotában) tetszése szerint a hangulatvilágítások erősségét és a képernyő színeit. Lazítson és kényeztesse magát a nyolcpontos masszírozó ülésekben (Ez az opció kizárólag az Allure felszereltségi szinthez rendelhető) kényelmesen elhelyezkedve.

KIFINOMULT RÉSZLETEK

Ebben az autóban minden részletet a fokozott kényelem jegyében terveztek meg. A legfontosabb kényelmi funkciókat, a rádiót, a klímaberendezést, a navigációt, a jármű beállításait, a telefont és a mobilalkalmazásokat elegáns, krómozott billenőkapcsolókkal (változattól függően széria) kezelhetjük, amelyek kialakítását a repülőgépek ihlették.

MODULARITÁS

A « Magic Flat » rendszer és a 2/3-1/3 arányban osztottan lehajtható üléspad lehetőségeit kihasználva ön igénye szerint alakíthatja az utasteret, ha tágasabb helyre van szüksége. Helyezze el a csomagjait tetszése szerint a kétféle pozícióban állítható, csúsztatható (opció) padlónak köszönhetően. Az utasülést lehajtva hosszú tárgyakat is szállíthatunk az autóban.

KERÉKTÁRCSÁK

Tegye fel az i-re a pontot: válasszon az ötféle dísztárcsa és a 17, 18, illetve 19 colos festett vagy kéttónusú, gyémánthatású felnik közül.

360° PARKOLÓKAMERA

A gépjármű két 180°-os videokamerával van felszerelve (változattól függően opció): ebből az egyik a csomagtérfedélen, a másik a hűtőrácson található. A rendszer a kameráknak köszönhetően képes megjeleníteni a gépjármű közvetlen környezetét az érintőképernyőn. A parkolóradar érzékelői a gépjármű felülnézeti képéhez szolgálnak információval. A manőver közben a rendszer valós időben rekonstruálja a gépjármű és közvetlen környezete felülnézeti képét, aminek az eredménye egy 360°-os panorámakép. Ez a fajta ábrázolás jelentősen megkönnyíti a gépkocsi beparkolását és a közelben található akadályok megjelenítését.

AUTOMATIKUS VÉSZFÉKEZŐ

Az Active Safety Brake (változattól függően rendelhető, széria vagy opció) (automata vészfék) a figyelmeztetést követően lép működésbe, ha a vezető nem elég gyorsan reagál, és nem fékez időben. A rendszer a vezető beavatkozása nélkül a gépjármű sebességének csökkentésével segít elkerülni az ütközést vagy csökkenteni annak mértékét. A rendszer az azonos irányba haladó vagy egy helyben álló, rendszámtáblával felszerelt gépjárműveket, valamint az adott sávban tartózkodó gyalogosokat veszi figyelembe.

ADAPTÍV TEMPOMAT MEGÁLLÁS FUNKCIÓVAL

Az első lökhárító középső részébe egy 150 m hatótávolságú radar van beépítve. 30 km/h és 180 km/h között a Megállás funkcióval kiegészülő adaptív tempomat (ACC Stop) (csak Allure felszereltségi szinthez rendelhető opció) kétféle feladatot lát el:
• automatikusan a vezető által beprogramozott utazósebességen tartja a gépjárművet,
• automatikusan kiigazítja a gépkocsi és az előtte haladó gépjármű közötti követési távolságot (az előre beállított szintnek – messzi, normál, közeli – megfelelően).
A rendszer érzékeli, ha a gépjármű előtt ugyanabba az irányba egy másik autó is halad. Az állandó követési távolság biztosítása érdekében automatikusan az elöl haladó jármű sebességéhez igazítja a gépkocsi sebességét: a motorfék és a fékrendszer segítségével (a féklámpák bekapcsolása mellett) lelassítja vagy akár teljesen meg is állítja az autót.

GRIP CONTROL LEJTMENET SZABÁLYZÓVAL

Az új PEUGEOT 3008 SUV szívesen merészkedik úttalan utakra is a továbbfejlesztett kipörgésgátlónak (opció, egyes változatokban nem elérhető) (Advanced Grip Control) köszönhetően. A középkonzolon elhelyezett kapcsolóval kiválasztott üzemmód a legnehezebb útviszonyokhoz is alkalmazkodik. Különösen hasznos funkció a lejtmenet szabályzói, amellyel a legmeredekebb lejtőn sem kell tartania attól, hogy kicsúszik a kezéből az irányítás.

KORLÁTLAN ONLINE KAPCSOLATTARTÁS

A Mirror Screen funkciónak (Széria vagy opció, illetve egyes változatokba nem rendelhető – Indukciós feltöltés a Qi szabvánnyal kompatibilis berendezésekhez) köszönhetően mobiltelefonja képernyőjét kivetítheti a 8 colos érintőképernyőre, és ezen keresztül használhatja az Apple CarPlayTM, a MirrorLink® illetve az Android Auto* kompatibilis alkalmazásokat*. A mobiltelefon vezeték nélkül (Széria vagy opció, illetve egyes változatokba nem rendelhető – Indukciós feltöltés a Qi szabvánnyal kompatibilis berendezésekhez) feltölthető.
* KIZÁRÓLAG a MirrorLink®, az Apple CarPlayTM, illetve az Android Auto (2016 VÉGÉN JELENIK MEG) által hitelesített alkalmazások működnek majd A jármű leállított állapotában és menet közben, esettől függően. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az ön okostelefonján elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a MirrorLink®, az Apple CarPlayTM vagy az Android Auto által hitelesített, azonos alkalmazást . A Mirror Screen funkció a MirrorLink® (a MirrorLink®-kel kompatibilis Android, BlackBerry és Windows Phone) eszközökkel, vagy az Apple CarPlayTM-mel (iOS-es telefonok) illetve az Android Auto-val (androidos telefonok) működik, amennyiben ön rendelkezik a szolgáltatóhoz való internethozzáférést is tartalmazó telefonelőfizetéssel.

SZÁLLJON BE, ÉS KEZDŐDHET AZ EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNY

Adja át magát az utazás élményének, amelyről a páratlan úttartás és a lenyűgöző akusztikai komfort gondoskodik. A hatalmas nyitható panorámatetőn (opció, egyes változatokba nem rendelhető) át beáradó fényben, a körülölelő ülésekben kényelmesen elhelyezkedve élvezze, ahogy kedvenc zenéje kimagaslóan élethű hangzásban szétárad az utastérben a Premium FOCAL® hifi rendszerből (opció, egyes változatokba nem rendelhető) – ahogy azt a francia high-end hangzás jeles képviselője megálmodta.

MINTEGY VARÁZSÜTÉSRE

Tele van a keze? Sebaj, nincs is rá szüksége, elég egy lábmozdulat a lökhárító alatt, és a csomagtér-ajtó (opció, egyes változatokba nem rendelhető) magától felnyílik. Ugye, mennyivel könnyebb így az élet?

VILÁGÍTÁS

A halogén fényszórók átható vadmacska-tekintetet kölcsönöznek az első résznek, melyet tovább fokozhatnak az Allure felszereltségi szinthez rendelhető full LED fényszórók.
A hátsó fénydiódás lámpák a PEUGEOT oly jellegzetes, éjjel-nappal azonnal felismerhető, három karomból álló fényjelzését rejtik.

 

MOTOROK

Az új PEUGEOT 3008 SUV kínálatában a kategória leghatékonyabb BlueHDI és PureTech Euro6 motorjai találhatók meg.

PureTech TECHNOLÓGIA

A 3008 kínálatában szereplő háromhengeres PureTech Euro6 benzinmotorok tömegét és méreteit csökkentették, ami nagyobb hatásfokot eredményezett. Az egyszerre megbízható és strapabíró motorokat kimagasló vezetési élmény és csúcsteljesítmény jellemzi. Az 1,2 l PureTech 130 S&S típus az Év motorja 2016 címmel büszkélkedhet a kategóriájában. Opcióként az új hatfokozatú automata váltóval is rendelhető majd.

BlueHDi TECHNOLÓGIA

A 3008 kínálatában található BlueHDi Euro6 dízelmotorok kiemelkedő teljesítményükkel és mértéktartó fogyasztásukkal tűnnek ki. Egyedülálló módon ötvözik az SCR (Selective Catalytic Reduction) technikát és az adalékolt részecskeszűrőt (FAP). Ennek köszönhetően csökkentik az üzemanyag-fogyasztást, CO2-kibocsátásuk kilométerenként 103-124 gramm között mozog, és akár 90 százalékkal csökkentik a nitrogén-oxidok kibocsátását, az apró részecskéket pedig szinte teljes mértékben (99,9 százalékban) kiszűrik.

ÚJ EAT6 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

Az új PEUGEOT 3008 1,2L PureTech 130, 1,6L THP 165, 1,6L BlueHDi 120 et 2,0L BlueHDi 180 változatait 6 fokozatú automata váltóval is rendelheti, mely csökkenti a fogyasztást és fokozza a vezetés élményét.

Ez a váltó Quickshift technológiával rendelkezik, melynek előnye:
• a gyors és észrevétlen fokozatváltás
• szükség esetén több fokozatnyi ugrás.
Hatásfoka (energetikai hatékonysága) mindamellett szinte azonos a manuális sebességváltóéval, mégpedig a következőknek köszönhetően:
• csökkentett belső súrlódás
• csúsztatások elkerülése érdekében szükség esetén bármikor áthidalható nyomatékváltó.

ÚJ PADLÓLEMEZ

Az új EMP2 padlólemeznek és a modell elismert dinamikai tulajdonságainak köszönhetően az új PEUGEOT 3008 a kényelem és az úttartás olyan szintézisét teremti meg, amely teljesen egyedülálló a C szegmens szabadidőautói között. A futóműveket az egyes motorizációk sajátosságaihoz igazították, hogy az autó-út kapcsolat valamennyi változatban méltó legyen a márka hírnevéhez. Az új padlólemez a tömegcsökkentés jótékony spirálhatásán keresztül a fogyasztás mérsékléséhez, valamint a passzív biztonság és a menetteljesítmény növeléséhez is hozzájárul.

 

Figyelem! A gyártó a változó EU környezetvédelmi előírások miatt a rendelhető motorválasztékot bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja. Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal!

PEUGEOT 3008 – 5 év garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 3008 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

 

Peugeot 3008 SUV galéria

Ajánlatot kérek

Share This