Peugeot 508

Fedezze fel az új Peugeot 508-at a formabontó limuzint, amely ötvözi a magas szintű dizájn és technológiai elemeket a kiemelkedő vezetési élmény érdekében.

Budai Autóház Kft.

7400 Kaposvár, Vár u. 16.
+36 82 528888
[email protected]

Az alacsony és dinamikus felépítésű, erőteljes tekintetű, atlétikus új PEUGEOT 508 egyszerre sportos és elegáns megjelenésével egy új korszak hírnöke. Plasztikus idomai, a finom kidolgozású hűtőrács és az új ledes fénysor még tovább erősítik az előkelő, merész és innovatív dizájnt.

LENYŰGÖZŐ TÖKÉLETESSÉG

Tapasztalja meg, milyen egy tökéletes autó!
Az új modell tervezői nem ismertek kompromisszumot. Minden részlet – a harmonikus arányok, a keret nélküli ajtók, a pontos illesztések és a kifogástalan kiviteli minőség is – gondos odafigyelésről árulkodik és hozzájárul a tökéletes összhatáshoz. Íme az esztétikum és a minőség szolgálatába állított szakértelem!

EGYEDÜLÁLLÓ PEUGEOT i-COCKPIT®

Foglalja el helyét a különleges PEUGEOT i-Cockpit®-ban!
A high-tech vezetőhelyen kompakt kormány, magasra helyezett, konfigurálható digitális műszeregység és egy 10” kapacitív típusú HD érintőkijelző (változattól függően rendelhető opció vagy szériafelszereltség) várja. Élvezze a kényelmes üléseket, a többpontos masszázst, FOCAL® audiorendszer (változattól függően opciós felszerelés) biztosította tiszta és részletgazdag hifi hangzást, valamint az egyedülálló vezetési élményt.

AMIKOR A LÁTHATATLAN IS LÁTHATÓ

Ismerje meg a kibővített valóság élményét!
A Night Vision éjjellátó* technológia a gépkocsi elején elhelyezett infravörös kamera segítségével éjszaka is érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton gyalogosok vagy állatok tartózkodnak. A legmodernebb biztonsági és vezetéssegítő rendszerekkel (változattól függően elérhető opciós felszerelés) ellátott új PEUGEOT 508 technológia tekintetében minden elvárást felülmúl.

INTENZÍV ÉLMÉNYEK

Adja át magát a vezetés örömének!
A pontosan reagáló, könnyen kormányozható és az elektronikusan vezérelt felfüggesztés (változattól függően rendelhető opció vagy szériafelszerelés) jóvoltából kiváló úttartással rendelkező új PEUGEOT 508 a vezetés újfajta élményével és a korlátlan szabadság érzésével ajándékozza meg.

ELSŐ A HATÉKONYSÁG!

Ne elégedjen meg félmegoldásokkal!
A hatékony PureTech, illetve BlueHDi Euro 6.2 motorok és az új 8 fokozatú EAT8 (változattól és motortól függően) automata sebességváltó jóvoltából az új PEUGEOT 508-at nemcsak kiváló teljesítmény, de visszafogott CO2-kibocsátás is jellemzi.

Peugeot 508 galéria

Ajánlatot kérek

Share This