Peugeot Partner

Az egyes szakmák változatos igényeit kielégítendő az új PEUGEOT Partner számos robusztus és funkcionális változatot kínál. A hatékonyan kialakított alapot felépítményező partnereink a speciális szakmai elvárásokhoz tudják igazítani.
Az új PEUGEOT PARTNER így minden igénynek eleget tud tenni.

Budai Autóház Kft.

7400 Kaposvár, Vár u. 16.
+36 82 528888
[email protected]

ÚJ PEUGEOT PARTNER 2019-BEN AZ ÉV HASZONGÉPJÁRMŰVE *

A PEUGEOT PARTNER kínálatában a szegmensben világújdonságként megjelenik a teljesen új vezetési élményt nyújtó PEUGEOT i-Cockpit®. A díjat odaítélő zsűri figyelmét külön megragadta egy egyedülálló újítás: a holtterek belátására speciális kamerákat alkalmazó Surround Rear Vision rendszer.

* Az International Van Of The Year (az Év Kishaszongépjárműve) díjat 1992-ben alapították. Zsűrijében 25 független szakújságíró és magazinszerkesztő foglal helyet szerte Európából, akik kifejezetten a kishaszongépjárművek specialistáinak tekinthetők.

MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ MODELLKÍNÁLAT

Az egyes szakmák változatos igényeit kielégítendő az új PEUGEOT Partner számos robusztus és funkcionális változatot kínál. A hatékonyan kialakított alapot felépítményező partnereink a speciális szakmai elvárásokhoz tudják igazítani. Az új PEUGEOT PARTNER így minden igénynek eleget tud tenni.

/image/86/4/neuer-peugeot-partner-fuer-verschiedene-ansprueche.478864.jpgJárműve az irodája

A legfőbb kritériumok:

 • 2 személyes Multi-flex üléspad (opció)
 • 3D Navigáció (opció)
 • MirrorScreen technológia
 • Tetszőleges irányba fordítható íróasztalka
 • Bőséges tárolóhely

Ajánlott változat: ASPHALT

 

 

 

 

/image/07/3/peugeot-par-2018-039-fr.494073.jpgHosszú távolságok

A legfőbb kritériumok:

 • Vezetést és manőverezést segítő rendszerek
 • Parkolást megkönnyítő elektromos rögzítőfék
 • PEUGEOT i-COCKPIT
 • Surround Rear Vision oldalsó- és hátsó holttérfigyelő
 • Hatékony motorok és az új EAT8 automata sebességváltó (opció)

Ajánlott változat: ASPHALT

 

 

 

 

/image/08/1/peugeot-partner-grip.494081.jpgNehéz terepekhez

A legfőbb kritériumok:

 • Mud & Snow gumiabroncsokkal szerelt 16ˇˇ-os kerekek
 • Motorvédő lemez
 • Tökéletes uralom az Advanced Grip Control-lal
 • 2 személyes Multi-Flex üléspad
 • Műanyag raktérpadló borítás (opció)
 • Közel 1000 kg hasznos terhelhetőség
 • LED raktérvilágítás (opció)

Ajánlott változat: GRIP

 

 

 

/image/07/8/peugeot-partner-1811sst-159.494078.jpgJelentős rakodókapacitás

A legfőbb kritériumok:

 • Hasznos teherbírás akár 1000 kg-ig (változattól függően opció)
 • Túlterheltség- jelző (2019 második negyedévétől rendelhető)Túltöltés-jelző (változattól függően opció)
 • Raktér csomag (változattól függően opció)
 • A raktér két EUR raklap befogadására képes

Ajánlott változat: EMELT TERHELHETŐSÉGŰ L1 VÁLTOZAT

 

 

 

 

 

/image/07/5/s02-b.494075.jpgTerjedelmes rakományokhoz

A legfőbb kritériumok

 • Hasznos térfogat: 3.9 m3-ig
 • Hasznos hosszúság: 2.15m-ig
 • 3 személyes kabin moduláris Multi-flex üléspaddal (Változattól függően opció.)
 • Surround Rear Vision (Változattól függően opció.)
 • Túlterheltség-jelző

Ajánlott változat: HOSSZÚ, L2-ES VÁLTOZAT

 

ÚJ PEUGEOT PARTNER: AZ IGÉNYEI SZERINT – A haszongépjármű, amely már bizonyított

/image/06/8/k9-vu-3-4-avd-l1-asphalt-fond-blanc.494068.jpg

Az új PEUGEOT Partner Asphalt változata azoknak készült, akik sokat vannak úton, és elsősorban kényelemre és biztonságra vágynak. A szériában kínált újdonság, a Surround Rear Vision kamerarendszer  jóvoltából jóval kevesebb a holttér. Nem is beszélve a parkolást megkönnyítő elektromos rögzítőféről, 8” kapacitív érintőképernyőről (változattól függően széria, opció vagy nem rendelhető) , amely  igénye esetén, opcionálisan kiegészíthető PEUGEOT 3D navigációs rendszerrel. A vezetés kényelmét tovább növelheti az adaptív tempomat (Stop funkcióval, és  EAT8 automata sebességváltóval) és az automatikus fényszóró és ablaktörlő kapcsolás.

/image/06/7/l2-3-4-avd-grip-fond-blanc.494067.jpg

A Grip változat nehéz terepen és olyan helyzetekben ideális, amikor hosszú, nehéz rakományt és egyben három személyt kell szállítani. Ezt az alapból strapabíró változatot a megemelt hasmagasság illetve a motorvédő lemez és az Advanced Grip Control lejtmenet-szabályozóval teszik különlegessé. ez a robosztus modell a Mud & Snow gumiabroncsokkal szerelt nagy kerekek biztosítják a megfelelő tapadást. A hasznos teher változattól függően – L1 és L2-es karosszéria esetén egyaránt – 650 kg és 1000 kg között mozog, és ezzel a kategória egyik legjobbja. A rakodáshoz a rakteret LED-es világítás*, közepes méretű rakományokhoz rögzítőgyűrű és 220V-os csatlakozó* is segíti. A kishaszongépjárművek piacán eddig teljesen ismeretlen túlterhelésjelző az új PEUGEOT PARTNER-nél opcionálisan rendelhető. (*opció)

A felhasználók alapvető szükségletei vezérelték az új Peugeot Partner tervezési folyamatát: a maximális funkcionalitás és a tartósság.

A BIZONYÍTOTT KISHASZONGÉPJÁRMŰ – A HATÉKONYSÁG MINTAKÉPE

/image/08/6/peugeot-par-2018-032-fr-bis.494086.jpg

A szektor legjobbjaival együtt a Multi-Flex ülésekkel felszerelt HOSSZÚ, L2-es karosszéria maximális hasznos hossza 3,44 méter. Még a RÖVID, L1-es karosszéria esetén is a raktér 2 EUR raklap befogadására képes, így a raktérfogata 4,44 m3-re emelkedik a HOSSZÚ változatoknál.

Az új PEUGEOT PARTNER a márka legfrissebb modelljeiről ismert EMP2 platformra épült. A jól bevált padlólemez rövidebb túlnyúlásokat és manőverezésnél ideális kisebb fordulókört tett lehetővé: a járdaszegélyek közötti fordulási kör átmérője sztenderd változatnál mindössze 10,82 m, a hosszú változatnál 11,43 m.

A hasznos teher változattól függően – L1 és L2-es karosszéria esetén egyaránt – 650 kg és 1000 kg között mozog, így ezzel a kategória egyik legjobbja. A raktér csomag erősebb fényű raktérvilágítást* és 10 db rögzítőgyűrűt* foglal magában. Szakadásmentes biztosítóháló használatával megakadályozható, hogy a hosszú rakodónyíláson keresztül a betöltött tárgyak a vezető felé mozduljanak. (*opció)

MINŐSÉGI RÉSZLETEK – KÉNYELEM

Az új PEUGEOT RIFTER-től örökölt kényelmes üléspad rekordméretű térdteret biztosít. A szegmensben egyedülálló módon a raktér növelése érdekében a második sor teljes egészében elrejthető, az első utasülés lehajtásával pedig akár 3,44 m hosszú tárgyak is kényelmesen szállíthatók. A hasznos térfogat ebben az esetben a kialakításról függően 1,8 m3 és 4 m3 között mozog.

A magas rakományok az oldalsó ülések felhajtásával és összecsukásával szállíthatók, hogy az oldalsó üléstámlát felemelik és összecsukják az ülés háttámlájára. A központi ülés alatti tárolórekesz egy lakattal rögzíthető. A multifunkcionális tárolórekeszek könnyen hozzáférhetőek csakúgy, mint az alsó és a felső kesztyűtartó. A 220 V-os csatlakozó (opció) lehetővé teszi, hogy akár hordozható számítógépet is feltölthessen. A raktér csomag erősebb fényű raktér világítást és 10 db rögzítőgyűrűt foglal magában.(opció). A hozzáférhetőség két oldalsó tolóajtóval maximalizálható (opcióként). A hátsó ajtók (2/3 – 1/3) 180 fokosra nyithatóak a könnyebb rakodás érdekében.

PEUGEOT i-COCKPIT®

A PEUGEOT i-COCKPIT® alapelemei a stabilabb fogású, jobb kormányozhatóságot biztosító kisméretű kormány, a magasra helyezett műszeregység, mely a legfontosabb adatokat közvetlenül a vezető látómezejében jeleníti meg, és a műszerfal közepén elhelyezett és a vezető felé fordított 8” kapacitív érintőképernyő (változattól függően széria, opció, vagy nem rendelhető), melyről közvetlenül vezérelhetők a legfontosabb funkciók.

 

SURROUND REAR VISION* – TÖKÉLETESEN BELÁTHATÓ KÖRNYEZET

Az új PEUGEOT PARTNER-rel Ön elsőként élvezheti az egyedülálló újítást, a holtterek belátására speciális kamerákat alkalmazó a Surround Rear Vision-t. Ez az értékes vezetéssegítő funkció a gépjármű külső környezetéről nyújt tájékoztatást, és a gépjármű minden pontján optimális láthatóságot biztosít, ami jelentősen megkönnyíti a vezetést és a manőverezést. Az új PEUGEOT PARTNER két kamerával van felszerelve: az egyik az utasoldali visszapillantó tükör talpába, a másik a lemezelt hátsó ajtó felső részébe van beépítve. (*felszereltségtől függően opció vagy nem rendelhető)

 

TÚLTERHELTSÉG-JELZŐ

A kishaszongépjárművek piacán eddig teljesen ismeretlen túlterhelésjelző az új PEUGEOT PARTNER-nél opcionálisan rendelhető. A rendkívül innovatív fedélzeti technológia jóvoltából a gépjármű terhelésének mérése a motor indításakor automatikusan történik, és az engedélyezett érték túllépésére a műszerfalon megjelenő üzenet figyelmeztet. Így kiküszöbölhetők a gépjármű megváltozott viselkedéséből adódó olyan problémák, mint a defekt, a gumiabroncsok idő előtti kopása vagy a megnövekedett fogyasztás. (*2019 második negyedévétől rendelhető)

Peugeot Partner galéria

Ajánlatot kérek

Share This