Peugeot Rifter

Az egyszerre elegáns, robusztus, dinamikus és erős új PEUGEOT RIFTER a variálhatóság mintaképe. A magas és rövid motorháztetőnek, valamint a megemelt hasmagasságnak köszönhetően a modell SUV-s stílusjegyeket is hordoz.

Ár: 6 295 000 Ft-tól

Budai Autóház Kft.

7400 Kaposvár, Vár u. 16.
+36 82 528888
[email protected]

Kompromisszumot nem ismerő megjelenés | STÍLUS VÁROSBAN ÉS AZON KÍVÜL

Az egyszerre elegáns, robusztus, dinamikus és erős új PEUGEOT RIFTER a variálhatóság mintaképe. A magas és rövid motorháztetőnek, valamint a megemelt hasmagasságnak köszönhetően a modell SUV-s stílusjegyeket is hordoz. A LED-es DRL (LED-es DRL lámpák: fénydiódás nappali menetfény (Daytime Running Lamp); változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés.) lámpák és a függőleges hűtőrács pedig még jobban kiemelik az autó kiegyensúlyozott, kompakt és dinamikus sziluettjét.

UTÁNOZHATATLAN PEUGEOT STÍLUS

A nagy örökség büszke megjelenítése. Az orr-része és hátsó lámpái a legújabb PEUGEOT modellekre jellemző stílusjegyeket hordozza, így az új PEUGEOT Rifter a márka újabb ikonikus modelljeként lép fel. Előkelő sziluettjével és letisztult vonalaival az új PEUGEOT RIFTER csak úgy vonzza a tekintetet. Az alumíniumszürke lökhárító betét (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés), a 17’’ gyémántcsiszolt alufelnik (változattól függően opció vagy nem rendelhető), a tetőcsomagtartó rudak, a fekete sárvédő-szélesítések és védőcsíkok tovább erősítik az új RIFTER egyedi stílusát.

 

MINDEN HELYZETRE KÉSZEN | PEUGEOT i-COCKPIT®, ULTRAMODERN VEZETŐHELY

A PEUGEOT i-Cockpit® (A 8) a központi kezelőszervekkel ellátott kompakt kormány, a magasra helyezett műszeregység és a kapacitív típusú 8” érintőképernyő (változattól függően széria-, opció vagy nem rendelhető felszerelés) jóvoltából lendületes és ösztönös vezetést garantál. Az Advanced Grip Control (változattól függően opció vagy nem rendelhető felszerelés) lejtmenet-szabályozó funkciója meredek lejtőn is alacsony szinten tartja a gépkocsi sebességét.

 

FELSZABADULT VEZETÉS ÚJ GENERÁCIÓS MOTOROK SEGÍTSÉGÉVEL

Fedezze fel az egyedülálló vezetési élményt! Az új PEUGEOT RIFTER innovatív motorjai, az új generációs BlueHDi dízel erőforrások, a PureTech benzinmotorok a gazdaságosság jegyében nagyon alacsony fogyasztásúak, a 8 fokozatú EAT8 automata váltó pedig gyors és finom fokozatváltásokat tesz lehetővé, és garantáltan mindig a megfelelő fokozatot kapcsolja.

 

OKOS MEGOLDÁSOK | Szabadon bővíthető kapacitás

Az új PEUGEOT RIFTER minden igényéhez képes alkalmazkodni: a kétféle hosszméretben (normál és hosszú változat), 5 és 7 személyes változatban is kapható modellt kivételes variálhatóság jellemzi. Számos konfiguráció közül választhat: első utasülés és 2:1 arányban osztott hátsó üléspad (változattól függően széria- vagy nem rendelhető felszerelés), a Magic Flat vezérlő (2019-től elérhető) a padló síkjába süllyeszthető 3 önálló ülés (változattól függően opció vagy nem rendelhető felszerelés), 2 kiszerelhető ülés a harmadik üléssorban (változattól függően opció vagy nem rendelhető felszerelés). A csomagtartó mérete átlagosan 775 és 3500 liter (víztérfogat) között mozog, de 5 személyes hosszú változat esetén a 4000 litert is elérheti. A nyitható hátsó ablak (változattól függően opció vagy nem rendelhető felszerelés), az alacsony csomagtérküszöb és a sík padló (változattól függően opció vagy nem rendelhető felszerelés) pedig jelentősen megkönnyítik a be- és kipakolást.

Modern belső tér

Páratlan kényelem. Az új PEUGEOT RIFTER volánjánál a tökéletes vezetési helyzet és a minőségi ülések jóvoltából páratlan kényelemben lehet része. Az ergonomikusan kialakított ülésekre az átlagnál magasabbaknak sem lehet panasza. Ha ehhez még a hihetetlen akusztikus komfortot is hozzávesszük, óhatatlanul az az érzésünk támad, hogy a nyugalom és béke szigetére érkeztünk.

 

ZÉNITH® tető

Az elektromos sötétítővel és LED-es (LED: 100%-ban fénydiódák biztosította világítás) hangulatvilágítással ellátott Zénith® tető (változattól függően opció vagy nem rendelhető felszerelés) a jobb fényviszonyokon kívül – a tető középvonalában húzódó tárolórendszer, a tetőcsomagtartó és az első ülések fölötti tetőpolc jóvoltából – extra tárolóhelyeket is kínál.

Felfedezésre váró tárolóhelyek

Az új PEUGEOT RIFTER tárolóhelyek tekintetében sem ismer lehetetlent. Első és hátsó ajtózsebek, középkonzol, padlóban kialakított tároló… az új PEUGEOT RIFTER tárolóhelyeinek összmérete (akár 186 l, melyből 92 l a Zénith® tető jóvoltából) kategóriarekordnak számít. A megszokottnál több, nagyobb és könnyebben hozzáférhető tárolóhely úgy lett kialakítva, hogy minden mindennapi tárgynak megleljük a helyét.

MI A RIFTER ÁTLAGOS ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁSA *?

Annak érdekében, hogy ügyfeleink minél jobb tájékoztatást kapjanak, a PSA Group független üzemanyag-fogyasztás számításait valós és hiteles számításokkal látja el.

* Becsült átlagos üzemanyag-fogyasztás a tényleges járműhasználaton alapulva, a vizsgálati protokolltól kapott adatok vagy ezen adatok felhasználásával végzett számítások. Ez a becslés csak tájékoztató jellegű, és a tényleges használati feltételek függvényében változhat. Meg kell különböztetni az EU tüzelőanyag-fogyasztás elfogadásától (csak hivatalos értékek), és függ a vizsgálati hipotézisektől és körülményektől. Ezért nincs általános értéke. A tesztprotokoll a PSA Group honlapján érhető el:groupe-psa.com.

Ultramodern vezetőhely

A PEUGEOT i-Cockpit® a központi kezelőszervekkel ellátott kompakt kormány, a magasra helyezett műszeregység és a kapacitív típusú 8” érintőképernyő (változattól függően opció vagy nem rendelhető felszerelés) jóvoltából lendületes és ösztönös vezetést garantál. Az új PEUGEOT RIFTER fedélzetén egyedülálló élmény várja.

Karnyújtásnyira a világ

A beltér is számos újítást rejt magában. A hangvezérléssel (angol és francia nyelven) működő, 3D online navigációs rendszer (változattól függően opció vagy nem rendelhető felszerelés) és a PEUGEOT Connect Nav (Az online navigációs rendszer szolgáltatásai – modelltől, illetve változattól függően – egy beépített SIM kártyával vagy az ügyfél okostelefonján keresztül (modem mód) érhetők el. Az említett szolgáltatások 3 évig ingyen vehetők igénybe, mely időtartam a későbbiekben meghosszabbítható vagy megújítható (fizetős opció). Az online szolgáltatások Magyarországon nem elérhetőek!) szolgáltatások felhőtlenebb utazást biztosítanak. Valós idejű forgalmi információk (a TomTom Trafic szolgáltatás több mint 40 európai országban aktív. Magyarországon nem elérhető.) szabad parkolóhelyek, üzemanyagárak, időjárás-jelentés: az érintőképernyő teljes körű tájékoztatással szolgál a gépjármű környezetéről.

Állandó kapcsolat

Okostelefonja kitüntetett figyelmet érdemel. A Mirror Screen (Kizárólag az Android Auto, az Apple CarPlayTM vagy MirrorLink® támogatású alkalmazások működnek majd a jármű leállított állapotában, illetve menet közben (az alkalmazástól függően). Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az Ön okostelefonján ingyenesen elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a megfelelő Android Auto, Apple CarPlayTM vagy MirrorLink® alkalmazásokra. A Mirror Screen funkció az Android Auto (androidos telefon esetén), az Apple CarPlay™ (iOS rendszerű okostelefon esetén) vagy a MirrorLink® (MirrorLink®-kompatibilis okostelefon esetén) technológia jóvoltából működik, amennyiben Ön internet-hozzáférést is tartalmazó telefon-előfizetéssel rendelkezik.) funkcióval a telefon kompatibilis alkalmazásai a gépkocsi érintőképernyőjére tükrözhetők. Kábelekre sincs többé szükség: az indukciós telefontöltés (változattól függően opció vagy nem rendelhető felszerelés – Qi szabványú eszközök indukciós töltése) az energia-utánpótlás egyszerű módját kínálja.

Mindig ura a helyzetnek

A legsimábbtól a legmeredekebb útig fontos, hogy mindig a mi kezünkben legyen az irányítás. Az új RIFTER-t a PEUGEOT-tól megszokott kiváló úttartás mellett speciálisan beállított felfüggesztések, jó kormányozhatóság és megemelt hasmagasság jellemzik, melyek már-már terepjárós (autó közlekedésre alkalmas utakon) adottságokkal ruházzák fel a modellt. A magas vezetési helyzetnek köszönhetően pedig még biztosabbnak érezhetjük magunkat a volánnál.

Kalandra fel!

Az optimális meghajtásnak köszönhetően a kalandvágyóbbak előtt is szabad a pálya. Az Advanced Grip Control (változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) névre hallgató továbbfejlesztett kipörgésgátló rendszerrel felszerelt új PEUGEOT RIFTER minden igényhez alkalmazkodik. A középkonzolon elhelyezett forgókapcsolóval a különböző tapadási feltételeknek megfelelően 5 üzemmód közül választhat (Normál, Havas út, Terep, Homok, ESP OFF). És ha még ez sem elég, válassza a 4×4 (opciós felszerelés, melyet a DANGEL céggel közösen fejlesztettük ki) változatot.

Az új PEUGEOT RIFTER-rel a legszélsőségesebb helyzetekben sem kell attól tartania, hogy elveszíti a kontrolt a gépjármű felett. Az Advanced Grip Control (változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés) lejtmenet-szabályozó funkciója meredek lejtőn is alacsony szinten tartja a gépkocsi sebességét. A vezető így a kormányzásra összpontosíthat, nagyobb biztonságban és kényelemben van része, és jobban az ellenőrzése alatt tudja tartani az autót. 

Új generációs motorok

Az új PEUGEOT RIFTER innovatív motorjait a nagy teljesítmény mellett visszafogott fogyasztás jellemzi. Az új generációs BlueHDi dízel erőforrások és PureTech benzinmotorok még nagyobb élvezetet és egyedülálló vezetési élményt garantálnak.
Az új RIFTER kínálatában szereplő BlueHDi 100 5 sebességes manuális váltóval (Fogyasztás városon belül: 4,8 l/100 km – CO2-kibocsátás városon belül: 125–126 g/km
Fogyasztás városon kívül: 4,1–4,2 l/100 km – CO2-kibocsátás városon kívül: 105– 110 g/km; Fogyasztás vegyes ciklusban: 4,3–4,4 l/100 km – CO2-kibocsátás vegyes ciklusban: 113–116 g/km) és PureTech 110 S&S 6 sebességes manuális váltóval áll rendelkezésre.

A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok az NEDC szabályozás szerint kerültek meghatározásra (715/2007 és 692/2008 EK rendeletek aktuális verziói), ami lehetővé teszi az egyes gépjárművek összehasonlítását.

A hatékonyság mintaképe

Elég egy forgókapcsoló, és máris gördülékenyebb a vezetés. Az új 8 fokozatú EAT8 (EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8 Speed): új 8 fokozatú automata sebességváltó, mely kizárólag a BlueHDi 130 S&S motorhoz kérhető Fogyasztás vegyes ciklusban: 4,3–4,6 l/100 km – CO2-kibocsátás vegyes ciklusban: 114–122 g/km) automata váltó gyors és finom fokozatváltásokat tesz lehetővé, és garantáltan mindig a megfelelő fokozatot kapcsolja. A kormánynál elhelyezett kapcsolókkal pedig – az automata funkció megőrzése mellett – manuális fokozatváltásra is lehetőség van.

Kitűnő kormányozhatóság

Az új PEUGEOT RIFTER-rel parkolni gyerekjáték. A különböző parkolássegítő rendszerek nagyobb szabadságot és fokozott élvezetet nyújtanak. Visiopark 1 (változattól függően opció vagy nem rendelhető felszerelés) tolatókamera, legújabb generációs Park Assist (aktív parkolóradar: változattól függően opció vagy nem rendelhető felszerelés) és holttérfigyelő rendszer (változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszerelés): az új PEUGEOT RIFTER minden helyzetre fel van készülve.

A PEUGEOT vezetéssegítő rendszereknek hála az új RIFTER-rel könnyebb, nyugodtabb és biztonságosabb a közlekedés. Kibővített táblaolvasó rendszer sebességkorlát-ajánlással (változattól függően opció vagy nem rendelhető felszerelés), Stop funkcióval (az adaptív tempomat Stop funkciója kizárólag EAT8 automata sebességváltó esetén áll rendelkezésre. Az adaptív tempomat 2018 végétől rendelhető) rendelkező adaptív tempomat (változattól függően opció vagy nem rendelhető felszerelés), sávtartó asszisztens, szabad kezes nyitó- és indítórendszer (változattól függően opció vagy nem rendelhető felszerelés), elektromos rögzítőfék (változattól függően széria-, opciós vagy nem rendelhető felszerelés)… hogy csak néhányat említsünk a gondtalan vezetést biztosító funkciók közül.

 

Figyelem! A gyártó a változó EU környezetvédelmi előírások miatt a rendelhető motorválasztékot bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja. Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal!

Peugeot Rifter galéria

Ajánlatot kérek

Share This