Peugeot 308

Az új PEUGEOT 308 mostantól még karakteresebb külseje első pillantásra magával ragad. Határozott stílusát még inkább kiemeli az éjjel-nappal világító, jellegzetes full LED.
Az utastérben helyet foglalva merüljön el kedvére a PEUGEOT i-Cockpit® jól átgondolt, sajátos világában. Fedezze fel a megszokottnál agilisabb és ösztönösebb vezetés örömeit a kompakt kormánykerék, a szemmagasságban elhelyezett műszercsoport és az új, kapacitív típusú érintőképernyő segítségével.

Ár: 6 600 000 Ft-tól

Budai Autóház Kft.

7400 Kaposvár, Vár u. 16.
+36 82 528888
[email protected]

ÚJ 308 GT LINE, SPORTOS DIZÁJN – KIFINOMULT STÍLUS

Letisztult dizájnjával és prémium kategóriás, minőségi anyagaival az új PEUGEOT 308 GT Line egy kifinomultan sportos változatot testesít meg. A piros díszvarrással ellátott, Mistral bőr-szövet, a teljes bőr bevonatú kormány és az alumínium betétek garantáltan elnyerik a tetszését.

TELJES KÖRŰ KONNEKTIVITÁS

Élvezze a gondtalan vezetés előnyeit a legújabb generációs vezetéssegítő rendszerek és a hangfelismerő funkcióval is ellátott 3D navigációs rendszer (változattól függőn széria vagy opció) jóvoltából! A maximális fedélzeti kényelem érdekében okostelefonját a Mirror Screen Triple Play (Kizárólag az Android Auto®, Apple Carplay™ vagy MirrorLink® protokollal kompatibilis alkalmazások esetén, helyzettől függően álló vagy mozgó gépjárműben. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkciói letiltásra kerülnek. Az okostelefonon ingyenesen elérhető tartalmak egy része csak egy hasonló, Android Auto®-, Apple Carplay™- vagy MirrorLink®-kompatibilis alkalmazásra való előfizetés esetén elérhető. A Mirror Screen funkció Android Auto® (androidos telefonok), Apple Carplay™ (iOs rendszerű telefonok) vagy MirrorLink® (MirrorLink® technológiával kompatibilis androidos telefonok) technológiával működik. Minden esetben internet-hozzáférést is biztosító telefon-előfizetésre van szükség.)funkció segítségével az érintőképernyőre csatlakoztathatja.

ÚJ 308 GT, MÉG HATÁROZOTTABB EGYÉNISÉG – A HATÁROKAT FESZEGETŐ STÍLUS

Ki tud ellenállni az új PEUGEOT 308 GT-nek és minden eddiginél merészebb stílusának? A sportos lökhárítónak köszönhetően a karosszéria rendkívül impozáns látványt nyújt.
A szériában kínált Driver Sport csomag pedig hihetetlenül dinamikus vezetést tesz lehetővé.

TELJESÍTMÉNYRE HANGOLVA

A minden ízében sportos új PEUGEOT 308 GT-t egy új exkluzív 180 lóerős BlueHDi motor hajtja, melyhez egy különleges 8 fokozatú automata sebességváltó csatlakozik.

MINDEN ÍZÉBEN KARAKTERES

Az új PEUGEOT 308 GT kifinomult és letisztult utastere garantáltan rabul ejti. A felső kategóriás kárpitok, a nyersbőr bevonatú kormány és a gondosan megmunkált alumínium elemek egytől-egyig válogatott anyagokból készültek és igényes dizájnról árulkodnak. Az üléskárpitokat, a műszerfalat, az ajtóbelsőket, a kormányt, a váltószoknyát és a szőnyegeket piros díszvarrás dobja fel. Ahogy kinyitja az ajtót, a sakktábla mintás kombinált kijelzőn egy üdvözlő üzenet fogadja. Az elegáns enteriőrben pihentető utazás várja, melyhez a sötétítővel ellátott hatalmas panorámatető (változattól függően opció vagy nem rendelhető) is nagyban hozzájárul.

ÁTHATÓ TEKINTET

A PEUGEOT 308 GT jellegzetes karakteréhez a fénydiódasorral ellátott új full LED fényszórók is hozzátartoznak, melyek éjjel-nappal hirdetik a modell hovatartozását. További elegáns technológiai megoldások a futófényként felvillanó LED-es irányjelzők és a LED-es ködfényszórók.

KIMONDOTTAN KARAKTERES

Megújult sziluettjével az új PEUGEOT 308 GT merész, letisztult és elegáns stílust képvisel. Az expresszív új orr-rész közepén ott feszít az emblematikus oroszlán, a sakktábla mintázatú függőleges hűtőrácsra és a dinamikus lökhárítóra pedig új motorháztető borul. A különleges sziluettet még jobban kiemelik a fekete színű alsó lökhárítóelemek, az alsó karosszériavédők, a 18” Diamant keréktárcsák és a 10 mm-rel alacsonyabb hasmagassághoz társuló sportos felfüggesztések.
Hátul a 308 SW GT csillogó fekete diffúzorával és a stílusos dupla kipufogóvéggel hívja fel magára a figyelmet.
A tetszés szerint kikapcsolható ESP is új élményeket tartogat.

KIFINOMULTAN SPORTOS

A sakktábla mintázatú függőleges hűtőrács alatt húzódó új lökhárító dinamikus karakterével az új PEUGEOT 308 GT Line változat sportos jellegét erősíti. Az orr-rész full LED világítást (változattól függően széria, opció vagy nem rendelhető) kapott: full LED-es fényszórók, futófényként felvillanó LED-es irányjelzők és LED-es ködfényszórók.
A 308 GT Line az alsó karosszériavédő elemek, a csillogó fekete diffúzor és a dekorelemek (pl. dupla kipufogóvég) miatt szélesebbnek és alacsonyabbnak tűnik. A 17” Rubis gyémántcfényű, lakkozottalumínium keréktárcsák helyett opciósan speciális 18” Diamant gyémántcsiszolt felnik is rendelhetők.

RAFINÁLT BELSŐ

Az új 308 GT Line utasterében alumíniumelemekkel (pedálok, lábtámaszok és küszöbök) feldobott igényes belső várja. A tetőpanel és az antracit színű felső szegélyek szintén a szériafelszerelés részei. Az üléskárpitokat, a műszerfalat, az ajtóbelsőket, a kormányt, a váltószoknyát és a szőnyegeket piros díszvarrás szegélyezi.

ÚJ 308, LETISZTULT DESIGN – STÍLUS ÉS DINAMIZMUS

Az új PEUGEOT 308 mostantól még karakteresebb külseje első pillantásra magával ragad. határozott stílusát még inkább kiemelik az éjjel-nappal világító, jellegzetes full LED (Allure kiviteli szinten extra tartozék) gondoskodik.

PEUGEOT i-COCKPIT®, AZ ÚJRAGONDOLT VEZETÉSI ÉLMÉNY

Az utastérben helyet foglalva merüljön el kedvére a PEUGEOT i-Cockpit® jól átgondolt, sajátos világában. Fedezze fel a megszokottnál agilisabb és ösztönösebb vezetés örömeit a kompakt kormánykerék, a szemmagasságban elhelyezett műszercsoport és az új, kapacitív típusú érintőképernyő (változattól függően széria) segítségével.

HIHETETLENÜL MERÉSZ

Az áramvonalas, elegáns új PEUGEOT 308 kiegyensúlyozott arányaival, kifejező stílusával és a mechanikai elemekhez a lehető legszorosabban idomuló karosszériájával erőteljes és dinamikus autó benyomását kelti. Határozott személyiségét jól tükrözi a karakteres új orr-rész, mely krómozott fazettákra osztott hűtőráccsal (változattól függően széria) és elliptikus halogén fényszórókkal (változattól függően széria) van felszerelve.

NEM MINDENNAPI ÉLMÉNYEK

A letisztult és rendkívül funkcionális belső dizájnnak hála az ergonomikus kiképzésű vezetőhelyen a vezetés újfajta élménye várja. A PEUGEOT i-Cockpit®-ban a kompakt volán, a magasra helyezett műszeregység és a kapacitív érintőképernyő (változattól függőn széria vagy nem rendelhető) jóvoltából különleges vezetési élményben lesz része.

HATÉKONY MOTOROK – PURETECH MOTOROK

Az új Peugeot 308-on kínált háromhengeres PureTech benzinmotorok kisebb súlyuknak és méretüknek köszönhetően nagyobb teljesítménnyel büszkélkedhetnek.
A modell motorpalettájára felkerült egy új generációs benzinmotor, a közvetlen befecskendezéses PureTech 130 S&S BVM6 is, melyhez új, 6 fokozatú manuális váltó társul. Ez az új erőforrás elődeinél nagyobb teljesítménnyel, alacsonyabb fogyasztással és dinamikusabb tulajdonságokkal rendelkezik.

BLUEHDi 130 S&S MOTOR

Az új Peugeot 308 kínálatába 2018 tavaszán fog megérkezni az exkluzív új BlueHDi 130 S&S motor, mely új, kompaktabb környezetvédelmi rendszert alkalmaz. A káros anyagok kezelésére a kipufogórendszer be- és kimeneténél egyaránt sor kerül, ami alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és még hatékonyabb szennyezésmentesítést eredményez.

A 308 GT VÁLTOZATHOZ KÍNÁLT EXKLUZÍV MOTOR

Sportos jellegét hangsúlyozandó az új PEUGEOT 308 GT olyan kivételes motort kínál, mint az új BlueHDi 180 S&S, melyhez mostantól az új EAT8 (EAT8: 8 sebességes új automata váltó – Efficient Automatic Transmission 8 Speed) automata váltó társul.

ÚJ EAT8 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

A manuális váltókhoz hasonlóan takarékos új EAT8 automata sebességváltó (EAT8 -Efficient Automatic Transmission 8: a GT változaton 2017 végétől rendelhető, 8 sebességes új automata váltó)a Shift and Park by wire (elektromos vezérlésű sebességváltó kar) névre keresztelt új elektromos vezérlésnek és a kormányon elhelyezett kapcsolóknak köszönhetően gyors és gördülékeny váltásokat tesz lehetővé.

 

Figyelem! A gyártó a változó EU környezetvédelmi előírások miatt a rendelhető motorválasztékot bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja. Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal!

ÚJ PEUGEOT 308 – 5 év garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 308 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Peugeot 308 galéria

Ajánlatot kérek

Share This